abraham-igre! pomoč prosimmmm (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...



Sporočilo


Anonimen -> abraham-igre! pomoč prosimmmm (11.7.2007 21:27:03)

Imam en problemček, pa upam, da mi boste lahko tukaj kaj pomagali.

Mi lahko da katera par idej za igre, ki jih imajo na abrahamih?!?!!?
Bi bla zelo vesela vsakršnega predloga[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

No moja preljuba teta si je premislila in bo sedaj praznovala svojga abrahama. Ker pa je to vse prišlo tak na hitro in bo to že v petek gre vse na zelo tesno. Namreč mene so določili za govor in naj pripravim par iger.

Z govorom in parimi verzi sem se mantrala dans celo popoldne...no glavno da sem končala...pa še kar ratalo mi je[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Kar se pa tiče teh iger za abrahama pa sem čist izgubljena. Nekaj sem že iskala reko forumovega iskalnika pa nisem skor nič našla.

Bi lahko prosim še katera povedala tukaj kakšno idejo....

Prosim, prosim.....bi bla ful vesela[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]






beba76 -> RE: abraham-igre! pomoč prosimmmm (11.7.2007 21:51:59)

Pri naši mami je bla ena igra, da smo dol padali od smeha![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Imeli so eno vrečo, kot jo imajo otroci v šoli za copate (zgoraj se skup potegne z vrvico), ampak veliko večjo. V tej vreči so bla oblačila - pumparce, tanke nogavice, odrezana trenirka, ruta za na glavo,šal, klobuk, sončna očala,........  (lahko več istih kosov)v glavnem, večje piz.....so notri, boljše je. In pol folk pleše v krogu in si to vrečo podaja. Ko muzikanti nehajo igrat, tisti, ki mu ostane vreča v roki, izvleče eno oblačilo in si ga obleče. Ko je oblečen, spet začnejo špilat in si podajat vrečo.
Sodelujejo pa pari - mož+žena, fant+punca in ko je vreča prazna in so vsi tak fajn oblečeni, muzika zašpila eno po domače (polka, valček) in partnerji zaplešejo.

Upam, da si razumela, če nisi, mi pošlji ZS. JE PA RES FORA, DA CRKNEŠ OD SMEHA, KAK SO ENI POL NA KONCU OBLEČENI [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] (ups, črke!)






lex -> RE: abraham-igre! pomoč prosimmmm (11.7.2007 21:52:24)

krst abrahama (izvedejo ga tisti, ki so že praznovali abrahama), naši so si ga kr zmislili. Med njimi je bilo vprašanje od vnukov, hčerke in sina do žene - za vsakega 1 in če je kje falil je moral pit. na koncu so ga požegnali z kozarcem vina (kot se kropi) in vejico.




Mlada mamica -> RE: abraham-igre! pomoč prosimmmm (11.7.2007 22:56:14)

No,pa še ti jaz pomagam!Te igre uporabljamo na raznih zabavah,ti pa jih pač primerno izkoristi po svoji volji!
1.)udeleženci(7)tekajo v krog ob glasbi okoli 8 stolov...kolko je udeležencev,je pol vedno en stol več...in ko se glasba ustavi mora vsak zasest en stol...kdo nima stola je izpadel in tako se tudi v vsakem krogu en stol odvzame!Tako na koncu ostaneta 2 in samo en stol!Zmagovalec je tisti,ki zasede zadnji stol!
2.)pari(mož/žena),plešejo ob glasbi in imajo v ustih olupano banano,ki je med plesom ne smejo pretrgati,kjeri par pa jo,je izključen iz igre...lahko pa tudi plešejo z jabolkom ki ga imajo med čeloma in jim ne sme pasti na tla!
3.)v ustih ima vsak posameznik zobotrebec,ki ga malo odstrani(ostra konica) in mora povedat:moja mama za kosilo pripravi:govejo juho,pečeno kuro ,pečen krompir in zeleno solato![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]tu se nasmeješ do ušes...kasneje morajo pa vsi skupaj zapet pesem Mi se mamo radi!
4.)pari(mož/žena)...mož sedi na stolu,žena stoji pred njim in mu mora skozi hlače(dobro je da izbereš tiste može,ki imajo dolge hlače) z roko iz ene hlačnice v drugo in od spodaj pri stopalu spraviti ven kuhano jajce!
5.)pari plešejo in med seboj tekmujejo kdo bo najdlje časa odplesal z privezanim balonom na nogi(ob gležnju)!To narediš tako...,da izbereš pare in si  vsak posameznik iz para zaveže en balon.Nato plešejo in morajo drugemu(NE SEBI) predreti balon z stopalom!Kdo obdrži svoj balon do konca je zmagovalec!
Tako,toliko z moje strani!pa uspešno reši!Dijoooo![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




beba76 -> RE: abraham-igre! pomoč prosimmmm (11.7.2007 23:07:57)

MLADA MAMICA, a ni en stol manj???? Ker če je en več, se vsi komot vsedejo, pa zmerom en ostane[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Anonimen -> RE: abraham-igre! pomoč prosimmmm (11.7.2007 23:41:09)

Teika, sem ti pisala ZS.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]




Mlada mamica -> RE: abraham-igre! pomoč prosimmmm (12.7.2007 8:13:07)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]en stol majn ja![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]8 udeležencev/7 stolov!




Katja 271 -> RE: abraham-igre! pomoč prosimmmm (12.7.2007 12:53:16)

Jst se tudi ubadam s temi zadevami.
Sicer se mi še tako ne mudi, imam pa en izbor teh iger. Mogoče se ti kera dopade. Sem pa full idej dobila na med.over.net. Pa srečno!

slavljencu in še enim 4-5 osebam daš med noge napihnjen balon, jih posediš na stole, vsakemu daš v roke brivsko peno in žiletko in morajo ta balon obriti, ne da poči.
pantomima - naj slavljenka kaže določene stvari publiki in naj ugotovijo, ali obratno.

pa daj pare plesat, pa naj držijo limono s čelom skupaj, da jim ne pade na tla...kdor najdje zdrži, zmaga...glasba naj bo vedno hitrejša.
Konga - to je tisti ples, ko greš pod palico in se palica vedno bolj spušča, na koncu se ljudje že plazijo pod njo. Potrebuješ palico na dveh nosilcih, nosilca imata luknje in začneš z najvišjo luknjo, spustiš latino glasbo, ljudje plešajo in ko gre kača skozi, se spusti palica za en nivo in potem ljudje odpadajo (tisti, ki se dotakne palice, izpade).Podajanje prazne steklenice s tem, da lahko podajalci steklenico držijo samo s stegni, če jim pade, izpadejoŠarada: ljudi daš v dve skupini in potem skupina A določi, kaj mora skupina B prepoznati (varianta, naredita se dva seznama pojmov, seznama se dasta v kuverti, skupina izbere kuverte, potem pa znotraj tega take pojme, ki jih je malo komplicirano uganiti). To pove enemu iz skupine B, ta mora pa potem to pokazati s panotmimo. Maksimalni čas za ugibanje je 3 minute, kar preveriš s peščeno uro. Zmaga tista skupina, ki je uganila več pojmov. Je pa treba imeti relativno dobre pojme. Recimo: pijana nevesta, brezmadežno spočetje, v vrtincu, najboljši sosed, sladko življenje, rolling stones (ta je lahka), žogica marogica.....o slavljencu se napiše krajši življenjepis, pred vsakim samostalnikom pa se pusti prazen prostor za pridevnik. Potem pa gostje po vrsti povedo po en pridevnik in ti jih vpisuješ v prazne prostore. Na koncu se stvar prebere in verjemi mi - to je zelo, zelo smešno . Seveda še posebej, če so pridevniki originalni. (n.pr. - NASMUKANA slavljenka se je pred 40 leti rodila v ZAPLANKANI Ljubljani.....)
 Mi smo bratu kupili kao darilo .V škatlo smo dali nekaj steklovine in ji razbili.Škatlo smo lepo zavile v darilo.Ko smo prišli na praznovanje,sem jaz prebrala njegov življenjepis drugi brat pa je držal"darilo".Tako nekako smo naredili kao da je nekdo po nesreči butnil v darilo ,da je padlo na tla. Da vidite bratove oči!Takoj sem začela noret kaj si naredil ,butec itd.Slavljenec na s je začel tolažit ,da nič hudega, da je pač nesreča ...

vreča - v vreči so oblačila - taka hecna (tangice, kopalke, moderci, spalne srajce, pajkice itd..). Dobiš nekaj parov, ti plešejo na glasbo in ko glasba utihne, prinese nekdo VREČO in žrebaš določeno oblačilo in to oblečeš. Kombinacije so takšne da te pobere od smeha . Vlečeš toliko časa dokler ne zmanjka oblek - na koncu imaš nekje 5 različnih oblek na sebi. Na koncu ob plesanju polke (v smešni obleki) pa pove muzikan, da ko nehajo igrati se vsi hitro slecite in vrnite obleko v vrecko,. Prvi dobi nagrado. Seveda je treba poudariti, da slecejo samo dodatke in ne se svojuih oblek.
 Potem je še igra JESTI SVINSKI KARE_ 4 igralci sedejo okrog mize. Na sredino daš na krožnik meso, vilice in nož. Dobijo tudi eno kapo, ene rokavice in šal in igralne kocke. Mečejo kocko in ko eden dobi 6 si povezne na glavo kapo, šal in rokavice, prime nož in vilice in začne jesti meso. Vmes ostali mečejo kocko in ko naslednji vrže 6 mu vzame kapo, šal si nadane rokavice in sam začne jesti. Ponavadi je tako, da gre to tako hitro, da preden zarežeš že nekdo drug vzame s tvoje glave kapo, pobere šal in rokavice in se na koncu tisto meso sploh ne poje.
Pink pong žogica: Več parov. Moški stojijo na stolih. Ženska mora svojemu partnerju po notranji starni hlačnic najhitreje spraviti pink pong žogico iz leve hlačnice na desno in jo dobiti nazaj.
 Ples s časopisom: Zbere se nekaj parov. Moški morajo prepognej časopis sparviti v notranji del nogovic. Dokler glasba igra, vsi plešejo. Ko glasba utihne, mora moški čim hitreje vzeti časopis, ga raztegniti in se naj vsesti, prav tako mora ženska (soplesalka) po tem, ko moški sedi na razpetem časopisu sesti v njegovo naročje. Kdor je zadji izpade iz igre. Zmaga najhitrejši parà moški mora svojo zmagovalno soplesalko nesti na rokah 3 krat gor in dol.




Stran: [1]