Podaljšanje porodniške pri hipotončku (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci s posebnimi potrebami



Sporočilo


BaByGiRl -> Podaljšanje porodniške pri hipotončku (17.7.2007 21:56:11)

Pozdravljene.
Pregledovala sem forume, pa sploh ne najdem nikjer odgovora na moje vprašanje...če je že kje se opravičujem, ker spet morim.
Naša [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je hipotonček in me čisto informativno zanima, če bi si jaz po izteku porodniške, lahko uredila podaljšano porodniško in kako? Na koga se moram obrniti?
Že v naprej hvala za odgovore
Lp, L




trixi -> RE: Podaljšanje porodniške pri hipotončku (17.7.2007 23:57:30)

Ojla,
ja, naš Timotej je bil hipotonček, v bistvu sva celo porodniško hodila na fizioterapijo (dr. je rekel, da dokler ne shodi in, da to itak ne bo pred 15 mesecem- no, shodil je točno na prvi roj. dan)  in sem dobila podaljšano porodniško. Če se dobro spomnem, sem vse izvide, mnenja ipd. nesla tja, ko rihtaš redno porodniško. Mogoče bi pa vprašala vašega pediatra kako in kaj.
Je bla pa živčna vojna, ker sem odgovor dobila dva dni prej ko bi morala it delat, če mi ne bi podaljšali.

LP in vse dobro vam želim




mojsoncek -> RE: Podaljšanje porodniške pri hipotončku (18.7.2007 10:37:01)

Nas je tudi hipoton (hipotonija z ekstenzijskim vzorcem in asimetrija) in sva oz. se vedno hodiva va RA in na NFTH. Pa mi zal niso podaljsali porodniske. Obrni se kar na dr. v razvojni, ker stejejo samo se izvidi specialistov, mnenje izbranega pediatra pa baje ni nic vec vredno.

Veliko srece...




BaByGiRl -> RE: Podaljšanje porodniške pri hipotončku (20.7.2007 23:04:52)

Hvala punci




Miška2006 -> RE: Podaljšanje porodniške pri hipotončku (22.7.2007 8:14:38)

Mi imamo tudi hipotončka in ni blo nikakršnih problemov. Moraš dati vlogo na CSD z vso zdravstveno dokumentacijo. Oni vse to pošljejo na(če se ne motim) pediatrijo in oni odobrijo. Ponavadi, vsaj kar je meni znano, ker poznam dosti hipotončkov, ni bilo problema. Je pa odvisno kdo je v komisiji in kakšna stopnja hipotonosti je.




Taula -> RE: Podaljšanje porodniške pri hipotončku (1.8.2007 9:25:25)

Malo sem pozna...od moje kolegice pikec je hipotonček. In so ji podaljšali brez težav za 3 mesece.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Stran: [1]