preluknjana izolacija??? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Gradnja



Sporočilo


Anonimen -> preluknjana izolacija??? (24.7.2007 14:01:32)

Torej, pri zasipavanju hiše sem ugotovila, da so kamenčki od drenažnega peska leteli tudi za stiropor.. (stiropor seveda varuje izotek).

sedaj me pa mal skrbi, da ne bo kaj narobe?!?! Eni sicer pravijo, da ne bo, ker bo hiša zasuta in se kamenčni ne bodo premikali.. Ampak mene je vseeno strah.

Kaj mislite??




tajtaja -> RE: preluknjana izolacija??? (29.7.2007 22:06:32)

Kako, pa saj se stiropor vendar prilepi na steno, se pravi na izotek,z eno tako mrežo in neko čudno malto ali lepilom. Se mi zdi, podobno kot za fasade.




tajtaja -> RE: preluknjana izolacija??? (29.7.2007 22:07:26)

Ve pa povrzočit kake težave, saj je voda res [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], posebej v kleti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].




gajka -> RE: preluknjana izolacija??? (30.7.2007 12:38:02)

Hidroizolacijo lahko preluknjajo samo, če so večji in špičasti ter če bi se ves čas drgnili. Mislim, da te nima bit česa strah.




gajka -> RE: preluknjana izolacija??? (30.7.2007 12:39:28)

Pa še govora je o stiroporu in hidroizolaciji - stiropor je veliko mehkejši in se bo veliko verjetneje kamenčki ''vgnezdili'' vanj in ne v izolacijo.




Anonimen -> RE: preluknjana izolacija??? (6.8.2007 13:37:54)

ja, vse smo naredili tako kot je treba, le tega ne, da bi stiropor prilepili na izolacijo. Ker nam g. izolater  ni povedal, da se dobi lepilo za to, in je stiropor lepil kar na izotek (al kaj je že tisto, k pogreješ s prenejrem).. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

No, in k smo z bagrom zasipavali hišo, je seveda pesek letel tudi za stiropor, ker ni bil dovolj prilepljen. Hiša je sedaj v celoti zasuta, mene pa čezdalje bolj skrbi.

Tud jaz sem pomislila že na to, da bodo kamenčki predrli stiropor, ne pa izolacijo.. Ampak kaj pa vem..  Je pa res, da je 0,5 m kamenja med hišo in zemljo. Pa še 2 drenaže so za hišo...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Jezi me, ker sva res kupila ful fajno izolacijo, ta boljši stiropor,... pol pa tole..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]




Stran: [1]