|
lepa posadka -> RE: aprilčice (22.11.2007 9:52:18)
|
Dobro jutro! Tudi pri nas se že muza sonček izza oblakov. Eni jamrajo tukaj, da je danes tako mlačno vreme, meni pa kar paše, da ni spet mraz. Popoldna bomo bolj zunaj preživeli, tak da prav fino. Sicer sem fino. Ene ste pridne s telovadbo. Letos pri nas v NM ni telovadbe za nosečnice, ker je fizioterapevtka, ki jo je ponavadi vodila na porodniški :-)))) Pa sva si z možem omislila babyfon, ki vleče na 3km in tako si večkrat tudi med tednom privoščiva daljši sprehod. Sva zelo zadovoljna - prej sem morala za vsak sprehod iskat varuško...kar je pa med tednom težko, saj ej naša varuška stara šele 14 let :-)))) Shoo - sem si pogledala tisti tvoj stolček - res je simpatičen, ampak ne zgleda poceni - tam do 200 EUR... Mah, saj morda sem postala v zadnjem letu že škrtica, samo se mi zdi vseeno preveč. Bom pač moža pokoristila za udobje in masažo :-)))) Me veseli, da prihajajo same lepe novice na forum...jaz še čakam zadnji izvid za toxo. Sem bila tako neučakana, da sem že danes preverila, pa ni še izvida. Bo treba do ponedeljka počakat. Se bom že zamotila. Sicer pa omenjate že nakupe za opremo. Jaz sem pri prvem tako s skominami vse ogledovala. Cunjic nisem čisto nič kupovala, ker sem vse dobila od svakinje, ki je rodila eno leto pred nami. Sicer so imeli oni deklico, mi pa potem fantka...pa smo se že pokombinirali, včasih tudi z vijoličastimi hlačkami. Sem pa potem sproti za lušt kupila še kaj - ampak res šele po porodu. Ja, pa ne kupujte premajhnih stvari. 56 številk res skoraj da ne rabite... Vozički, previjalke... Se spomnim, da vsakič, ko sem naredila clear blue, je bila ena prvih stvari, da sem potem organizirala kje bom kaj imela in kako se bomo spet na novo organizirali v prostoru. To mi je bilo vedno luštno. Tudi sedaj - ničesar ne bomo kupovali, sem pa takoj neke komodice preštimala, pa previjalko prirpavila oz. kotiček v spalnici. Pred enim letom smo se namreč selili v hišo, tako da bo spet vse na novo :-)))) Mah, saj je res tako luštno. Glede materinske šole pa: v 7. ali 8. mesecu se priporoča obisk... in ni nič prepozno. Jaz sem pri prvem, ki je bil tudi aprilski (sicer bolj proti koncu), šla šele v marcu. Je pa fino, če imate možnost it na tako šolo, da si prej ogledate tudi porodnišnico...je le fajn vedet kam se gre...:-) Verjetno sem še kaj pozabila. Tiste, ki morate počivat...čuvajte se. Tiste, ki ste fit: šibajte na sonček. Pa poročajte s pregledov - vas je luštno brat, čeprav v službi nimam rpav veliko časa za tako veselje :-( Lep dan.
|
|
|
|