|
tasyo -> RE: aprilčice (25.9.2007 11:34:12)
|
Ej, punce! Danes sem pa med poznimi - za spremembo sem mal potegnila s spancem, ker je bila noč zelooo dolga. Včeraj popoldan mi je bilo grozno slabo, pa ne vem, če je bil kriv kostanj, ki sem ga jedla ali kaj drugega... Pa še prehladila sem se, tako da ne morem dihati skozi nos in sem se zbujala s suhim grlom, potem sem morala na WC, potem smrkanje - skratka, groza. Pa še nekaj me črviči, tako da me malo strah grabi, da ne bi bilo kaj narobe! Sej sem optimist, da bo vse super, glede na moje očutje se mora pikolinotu prav fino godit... Prebava - jaz spijem 2 dl donata na tešče, pa včasih pomaga, drugič prav nič. Sadja razen borovnic niti pod razno ne morem jesti, ker mi je po njem slabo, jogurtov ne prenesem... In tako se borim z zaprtostjo ter se tolažim, da bo vse minilo... Čustvenost - pred nekaj dnevi sem gledala en v bistvu mal brezvezen film, ko je prišel moj dragi domov - in tako jokala, da je bil prepričan, da se je zgodilo nekaj groznega... Hitro me kaj spravi iz tira in dobim solzne učke... O imenih pa nekaj intenzivno še ne razmišljamo, vendar sva v globalu že dolgo časa odločena za fantka, za punčko pa še ne. ampak o tem potem, ko bova vedela, kaj nam bo prinesel april! Zdaj grem pa še malo počivat, sem danes takooo utrujena! Pozdravček in božajte svoje trebuščke! Vsem, ki imate danes GP ali NS pa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image]!!! Tosja, sporoči!
|
|
|
|