|
tasyo -> RE: aprilčice (28.9.2007 7:46:45)
|
Dobro jutro! Sasy20, si pa res zgodna - pa brez nervoze pred pregledom, sem prepričana, da nam boš prinesla same lepe novičke nazaj! Kekec in Mojca - [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Komaj čakam na poročila vseh, ki imate preglede danes! Kar se tiče risanja - jaz tudi otroški kotiček urejam v spalnici, ker bo pikolino na začetku pri nama, ga ne mislim po hitrem postopku metat v svojo sobico, ga preveč komaj čakam... Tako da v bistvu urejam le eno steno, tam, kjer bo stala posteljica. In ker se mi nikamor ne mudi, počnem vse počasi. Ko bo gotovo, vam bom pa kakšno slikico pripopala. Sej ne bo neka velika umetnina, ker nimam glih blazne umetniške žilice, ampak že to, da sama nekaj naredim, je meni veliko vredno.... spet sem bila ponoči kot sovica, ampak sem tokrat vstrajala v postelji in zaspala nazaj - bravo zame! Čeprav ugotavljam, da potrebujem več spanca, kot sem ga še pred 14 dnevi. A ne bi moralo bit glih obratno? Nič, moram zajtrkovat, mi hoče bit mal slabo.... Pridno božajte trebuščke, pa se slišimo kasneje!
|
|
|
|