Kaj se naredi če zmanka (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti



Sporočilo


Slončica -> Kaj se naredi če zmanka (26.7.2007 11:12:25)

vode jst mam pa v pralnem stroju bele na pol oprane?Ker je suša nam zapirajo vodo,vem ne me kregat,sam morm oprat cunje,kaj se nardi s strojem?A se kr ustav al bo na suho opral al kaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]?Sploh jih ne upam dat v stroj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] mam pa kr goro cunj od [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] ker je zdej pač aktualno vetrček delat,beri pljuvat.A se je že keri to nardil pa kako je rešla?




beba76 -> RE: Kaj se naredi če zmanka (26.7.2007 11:40:15)

Meni je včeraj prav zaradi tega pomivalni piskal in piskal, pa nisem vedla, kaj bi rad. Pol pa moj le pametno prijavi, da se je prej tuširal in je voda že čist počasi tekla, ker so jo zaprli. Nič, mašino sem ugasnila in smo danes pomili posodo.

Stroj kar ugasni, samo je pol problem, ko voda pride nazaj - vsaj pri nas teče čist rjava, umazana. Pol bo vse to na cunjah, pa še bele maš notri. Jaz bi jih dala ven in spustila enkrat na prazno stroj - tam od mehčanja naprej, lih toliko, da bo enkrat vodo vzel in da tista umazana gre ven. Pol pa cunje nazaj noter in akcija.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




bamby -> RE: Kaj se naredi če zmanka (26.7.2007 18:35:43)

Cunje pusti v stroju in ga ugasni etr počakaj, da pride voda. Če je kalna, jo najprej spusti skozi pipe in ko bo čista, vključi spet stroj, ki bo nadaljeval pranje, kjer je nehal. Če ne bodo dobro oprane (zaradi temperature vode), potem boš mogla dat prat še enkrat.




Stran: [1]