Vnetje mehurja (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

janjamodra -> Vnetje mehurja (28.7.2007 21:23:40)

Spoštovane! Z možem sva imela na morju enkrat nezaščiten spolni odnos, štiri dni po tem sem pa dobila vnetje mehurja in v lekarni na Hrvaškem so mi dali instan čaj za mehur in ledvice-brez recepta. Ta čaj sem pila dva dni-seveda še nisem vedela, da sem noseča. Vćeraj sem naredila test, ki mi je potrdil nosečnost. Problem je pa v tem, da v navodilih za tisti čaj piše, da se ne sme piti v nosečnosti. A mislite, da ima lahko to kakšen vpliv na plod-pila sem ga četrti in peti dan po odnosu. Prosila bi vas za odgovore, saj se namesto da bi se nosečnosti v celoti veselila, s tem obremenjujem. Hvala in lep pozdrav.

hlkfffff -> RE: Vnetje mehurja (28.7.2007 21:26:53)

Pozdravljena. V tako zgodnji nosečnosti, to naj nebi imelo vpliva,da pa boš bolj pomirjena pa pokliči svojega ginekologa. L. p. pa lepo nosečnost ti želim

srki -> RE: Vnetje mehurja (28.7.2007 22:19:35)

Piše ja, samo po mojem ni panike, če si ga kratek čas pila.

Da se bolj pomiriš, pa kakšnega G ali zdravnika vprašaj.

In tudi jaz ti želim lepo in zdravo nosečnost.

Anonimen -> RE: Vnetje mehurja (29.7.2007 0:12:22)

Vprašaj G

Sicer pa, če bi kaj škodilo bi verjetno splavila, moje mnenje. Narava poskrbi zato.

Čestitam za nosečnost, in želim čim manj skrbi. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

janjamodra -> RE: Vnetje mehurja (29.7.2007 21:57:06)

Punce hvala vam za odgovore. Bom pa poklicala še mojo ginekologinjo-moram se tudi naročiti na prvi pregled. Lepo nosečnost tudi vam.

Stran: [1]