Micy -> RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev? (1.8.2007 22:32:48)
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho No, in ker nikoli ne morem biti tiho[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] , bom še jaz pristavila svoj piskerček. Gorazdova ali Patrikova mami... Kar si naredila si naredila... Otrok je tukaj. Če si se zaradi nasilja odločila, da boš sama z njim, se pač s tem moraš sprijazniti. Tako ali drugače. Patrik ni igrača in ne moreš ga vrniti. In oprosti, ampak zadeva je pač takšna - pri 19. letih je malokdo zrel za otroka. Zakaj si sploh silila v nekaj, kar je bilo prej kot realnosti podobno pravljici? Zakaj si pri 19. skušala razmišljati kot zrela ženska, če pa so to res pri teh letih samo prebliski, ki so hipnega pomena? A je res tako hudičevo težko počakati do 25. in potem imeti otroka? Ti si pri tvojih letih zrela za žur s prijateljicami, za gledanje za tipi, za noč preplesano v diskoteki... Ne pa za neprespane noči ob jokajočem otroku, za previjanje, za izraščanje zobkov, za otroške bolezni, za skrb, kaj neki bo otrok danes ušpičil... Enostavno ne gre... Enostavno ne moreš čez noč odrasti, še nihče ni. Morda je to tvoja pot odraščanja. Ampak moram ti povedati, da ne bo nič kaj prijetna. Izbrala si si izjemno težko varianto. Raho to ne drži, pa se velikokrat strinjam s tabo zdaj se ne. Tudi jaz sem mlada mamica, rodila sem pri 20 zanosila pri 19. Odrasla pa sem jaz že malo prej. Najina pikica je bila načrtovana in JA bila sem pripravlena na jok in na vse kar pride z otrokom in vse sem sprejela. Pomagal pa mije tudi moj dragi. Ona je po moji presoji imela že prej težave s tem svojim tipom, samo ni vedela kaj jo čaka. Vem pa da je Patrickova_Mami močna in bo vse spelala. Poznam kar nekja takih punc. Med njimi je tudi ena moja sošolka ki ima čisto isti primer kot Patrickova_Mami.
|
|
|
|