Moja pikica (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Nedonošenčki



Sporočilo


tinadvojčica -> Moja pikica (14.11.2004 10:05:08)

Pozdravljene!
Zanima ma sledeče;sem mamica dvema dva tedna starima pikicama ki sta se rodili tri tedne prezgodaj.Imeli sta zlatenico;Naja kar visoko Nika pa nižjo ki je tudi kmalu izginila.No zdaj smo srečni doma pa se mi zdi da je moja Naja malo odsotna.Itak ves čas samo spita in jesta toda vseeno.Mogoče samo malo pretiravam in se panična toda to sta moja dva prva zakladka in se zelo bojim zanju.
Prosim če je imela katera podobno izkušnjo naj me saj malo pomiri do jutri ko pride patronažna!!!HVALA!




Anonimen -> MOJA PIKICA (14.11.2004 10:21:27)

Tina ciao!!Nimam iskušenj,glede tvojega problema,pa se ti vseeno oglašam,da vam zaželim,zdravja,da bi bilo vse v redu s tvojo pikico.:roza::angel:Neva:rozica::morje:




dory -> MOJA PIKICA (14.11.2004 12:04:50)

Moj mali je bil skoraj dva meseca bolj odsoten..ni se niti gibal kaj dosti,le pljuca je non stop treniral zarad krcev...drugace pa bolj slabo prva dva meseca..tako niti niso ugotovili,da je hiperton...ampak pri petih je dobesedno ozivel...zdej pa je pravi mali zivcek :)




Anonimen -> MOJA PIKICA (14.11.2004 15:06:55)

Eni otroci so bolj živahni od drugih, že novorojenčki se med sabo zelo razklikujejo in ti, ki imaš to srečo, da lahko opazuješ kar dva, to razliko lahko opaziš. Mamice z enim otrokom tega ne moremo. Mogoče si bosta pa sestrici po temperamentu vedno malo bolj različni.




Stran: [1]