birdy -> RE: Avgustovke 07 (12.11.2007 11:09:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Mislim, kaj naš počne na trebuhu. Vse štiri dviga v luft in se gunca na trebuhu. Kako naj mu dopovem, da so roke in noge zato, da si z njimi pomaga. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Pa še ful se bojim, da ima naš ekstenzijski vzorec. Sedaj se trudim, da ga nosim v položaju lupinice (kot kaže handling), pa se včasih kar upira in se mi ful steguje nazaj in trebuh gor tišči. Pa rokce tudi dostikrat nazaj vleče, na primer pri dojenju, potem pa mu jih primem in držim na njegovih prsih. Saj to so znaki tega vzorca kajne? Si moram začet pisat kaj vse moram vprašat v posvetovalnici, ki jo imamo čez dobre 14 dni. A vsi pediatri vedo za to in za handling? Da me ne bo gledala kot da sem z lune padla o čem namreč govorim. Nočem te strašit ampak to pa bni dober, da tako dela na trebuhu, pa tud da se ti nazaj steguje. Res opozori pediatra na to. s Pediatri je pa tako, eni vejo eni pa ne. Ti kar vztrajaj naj te da na razvojno da ona presodi!
|
|
|
|