Maltežani (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Hišni ljubljenčki >> Živali iščejo nov dom



Sporočilo


hrabra miška -> Maltežani (9.8.2007 23:38:41)

Lepo pozdravljene! Ne me obsojat,ker so kužki brez rodovnika,ampak jaz sem samo oglas dala za psičke,ker kolegica nima interneta. So pa psičke in psički stari 7 tedno in iz DOMAČEGA legla in ne iz uvoza.So veterinarsko pregledani,razglisteni in cepljeni.Mamica in ati sta čistkokrvna,zato so mladički izredno lepi. Na ogled so na Cirju pri Raki. .Tel.041 517 200
 
 Maltežani




Shania -> RE: Maltežani (12.8.2007 18:05:12)

O mater, so pa dragi za nerodovniške. Škoda, da parijo ljudje, ki o vzrejanju nimajo pojma. Škoda za pse.




hrabra miška -> RE: Maltežani (12.8.2007 23:25:51)

Tukaj se pa ne strinjam s tabo. Te ljudje imajo veliko pojma o parjenju psov,in  verjemi mi da se tem psom godi veliko bolje kot marsikatermu človeku. In sploh niso dragi za ZDRAVE pse in VETERINARSKO PREGLEDANE. Ne vem pa zakaj bi bilo škoda za pse[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]?




Shania -> RE: Maltežani (12.8.2007 23:33:56)

Če se spoznajo na vzrejo, zakaj potem vzrejajo nerodovniške pse? In ja, ZELO so dragi za nerodovniško leglo - pregledan mora itak biti vsak, če ne drugače, pred cepljenjem.

Koliko so zdravi, koliko bodo zdravi, kako zdravi so bili predniki, pa ti ne veš. Niti nikoli ne boš vedela, ker so potomci nerodovniških psov - torej ne veš za eno koleno nazaj, kakšno je bilo stanje.

Ne vem, koliko pojma imajo v vzrejanju tvoji prijatelji, očitno pa premalo, če ne, ne bi parili neridoniških psov.




hrabra miška -> RE: Maltežani (13.8.2007 13:44:33)

Tukaj ti praviš da nimajo pojma o vzreji.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ampak meni se pa cena ne zdi sporna,če malo pogledaš proti cenam drugih. Sicer ima pa vsak svoje mnenje glede takšnih kužkov. O veterinarskem pregledu pa ja,naj bi bil pregledan vsak pes, sam marsikateri ni,pa pravijo da je,ampak to je že itak druga tema. Ne mislim se kregat,lepo pa da si napisala svoje mnenje. Lep dan ti želim.




Nikita*** -> RE: Maltežani (17.8.2007 16:35:23)

Tudi meni se zdijo dragi... glede na to, da dobiš v zavetiščih nerodovniške kužke skorajda zastonj.




Stran: [1]