RE: Mrtvaške glave (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


marelicaa -> RE: Mrtvaške glave (25.8.2007 20:53:48)

se strinjam. Mi na misel ne pride, da bi kupila voziček s to glavo. Že tako je toliko negativnega na svetu in te glave mi asociirajo ravno to. Otrok prinese v dom toplino, nežnost, veselje in mislim, da bi bil zato na vozičku primeren bolj nežen motiv, ali pa sploh nič. Je pa res, da so okusi različni. Nekaterim je všeč in ga bodo kupili. Jaz pa bi ga samo ošvrcnila z očmi in šla dalje.




mayci -> RE: Mrtvaške glave (25.8.2007 21:42:37)

Meni je tudi takle voziček totalno fuj! Tudi jaz ga tudi slučajno ne bi kupila, že črnega ne, kaj šele s takim "nežnim" motivom..
Imamo pač zelo različne okuse. Nekaterim je pa verjetno ful všeč.
Sem pa trenutno za ta malega nehala kupovati v H&M-u, sem šla v Zaro in zgornje nadstropje v City parku, kjer so nove trgovine z otroškimi oblačili, pa je stvar rešena![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]





Anonimen -> RE: Mrtvaške glave (26.8.2007 22:10:26)

Meni je to grozno, pa happy/cute scull gor ali dol. Na majhne otroke mi to ne pase, pa konec. In trenutno nimajo v H&Mu za fantke od 86 do 122 prav nic - same TEMNE barve al pa te blesave lobanje. Meni je to grdo. V Okaidiju pa cisto druga pesem - barve, nobenih lobanj. Pa se nekatere stvari cenejse od H&Ma. Na male otrocke mi pac ne pase crno, pa konec. In tudi za fantka se najde precej stvari, se prevec.

Sem videla v H&Mu majcko st. 50 s to lobanjo. Svetlo modra majcka in bela lobanja. Sorry, jaz svoje male struce ne bi oblekla v lobanjaste majcke in bodyje, pa ce nima nic za oblect [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Snoopy je pa itak zakon, jaz bi vse s Snoopyjem pokupila, se sama imam veliko tega (Snoopy je namrec beagle in jaz imam doma beaglico [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image])

Se sebi pri 18,5 ne kupim ene stvari s temi lobanjami, ker mi je to pac hudo out in ne in. In v H&Mu trenutno mi ni vsec niti ena stvar - same puste, temne barve in cudni kroji in lobanje.




viv_ -> RE: Mrtvaške glave (26.8.2007 22:46:49)

Mojidve mata pa obe oblekce s smrtkoti. Sem pač čudna...

http://www.ringaraja.net/forum/photo.asp?v=moji&photoid=84447&asortType=9&apage=1

Evo slikca, men pa ni nč grozn to!




sončnica13 -> RE: Mrtvaške glave (7.9.2007 14:50:12)

IZVIRNO SPOROČILO: rija

Imamo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Meni pa je všeč....

a da ni lep takle mali gusarček[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

[image]http://www.ringaraja.net/forum/albumtn.aspx/mid_1108335887-0D3C372285DD7D15971F8CA7E377178F.jpg[/image]




Tale gusarček mi je pa všeč in se ne more primerjat z unimi mrtvaškimi glavami, ki mi sploh niso všeč!




*sanela* -> RE: Mrtvaške glave (8.9.2007 10:25:56)

Tile smeškoti s kostmi niso taka reč. Men je grozno, ko vidim punčke pa na majčkah ali hlačah piše SEXY!
To je grozno!!!!!




dory -> RE: Mrtvaške glave (9.9.2007 7:40:11)

kwa pa vem....meni ni vsec in se pozvizgam al je IN al ne...




trista -> RE: Mrtvaške glave (10.9.2007 9:05:44)

Ja men se zdi, da modni kreatorji dajo mrtvaško glavo za novorojenčkova oblačila in opremo grozno. Neki druzga je, ko si star 13 let pa hočeš biti upornik in se še iščeš, ampak otrok. Pol pa vsi pravjo ja kok so dones agresivni. Take podobe pridejo otrokom v podzavest in se jim vtrejo v spomin. Preberte mal psihologije kaj daš najprej novorojenčku. Ja obraze, ki se smejejo in so živih barv, ker so prijazni in vzbujajo pri otrocih občitek ugodja in varnosti.,..še naše babice so vedele, kaj imajo otroci radi pa so jim skoz govorile buci bucPo eni strani vsi komplicirajo kako je potrebno dojiti otroku govoriti lepe stvari,da ne sme gledati nasilja. Pol mu poa oblečete črno majico z mrtvaško glavo pa naredite nekaj čiz drugega.




Strawberrie Cherrie -> RE: Mrtvaške glave (10.9.2007 13:41:37)

Še ena nora družina: mali ima: sivo majčko brez rokavov z smejočo lobanjico, zeleno majčko na dolge rokave z lobanjicami, ter črne hlače z smejočo lobanjo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] aja pa svetlo modro rutico z belimi lobanjicami[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Čudni smo kajne?
Pa vojaške hlače sem mu tudi naročila, pa ravnokar je dobil od No added sugar vojaško majčko...

Le kakšna mama pa sem, da ga oblačim v te zadeve? Aja, pa medvedke in te zadeve - dlje vstran od njih sem, ljubše mi je. Mi pač ne potegnejo. Tako kot mi pri punčkah ne potegnejo rozane volančkaste stvari. Moj mali je pa čist frajerski in nič pocukran. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




mily -> RE: Mrtvaške glave (10.9.2007 13:46:53)

IZVIRNO SPOROČILO: *sanela*

Tile smeškoti s kostmi niso taka reč. Men je grozno, ko vidim punčke pa na majčkah ali hlačah piše SEXY!
To je grozno!!!!!

Evo, meni je tole miljonkrat huje kot kakšna lobanja in črne hlače. Jst sem tut moji za jesensko kolekcijo kupla črne skinyke, majčko z lobanjo in đeki. Pa mi je tak frajerska.

Pa dvomim bo zdej zaradi tega postala kej bolj nailna [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




sonchica -> RE: Mrtvaške glave (12.9.2007 10:23:15)

jaz se stem sploh ne obremenjujem [sm=smiley1.gif] če so mi tist moment všeč mrtvaške glave kupim , če ne pač vzamem smrkce , medvedka pu-ja itd.... izbire je dovolj :)




mišk -> RE: Mrtvaške glave (13.9.2007 11:44:20)

Joou Rija, ka je ta mali dober!!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Pa voziček mi je tud zaaakoon! Mela ga mrbit res ne bi- ampak zarad zgražanj drugih!! Naš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] se bo rodil staršema metalcema, zato je logično da sva nad takimi stvarmi navdušena!! Jst sem stara 25 let, pa še vedno večina mojih majc vsebuje lobanje, v glavnem cel stil oblačenja imam bolj najstniški, zato ker se mi zdi, da bo za resnobo in eleganco še zadost časa. Upam, da se bodo čez nekaj mesecev tile kostkoti še vedno dali dobiti za našga(o) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]!
Men se tle res ne zdi nič spornega, saj s tem nobenih temačnih sil (al česa ža [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]) ne pošlješ nad nikogar. V glavnem-po mojem okusu![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




mišk -> RE: Mrtvaške glave (13.9.2007 11:47:07)

Tile smeškoti s kostmi niso taka reč. Men je grozno, ko vidim punčke pa na majčkah ali hlačah piše SEXY!
To je grozno!!!!!


Se absolutno strinjam!!!




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]