Kako dolgp lahko trajajo rjavi izcedki, tako dolgo kot menstruacija (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj



Sporočilo


zvezdica.1 -> Kako dolgp lahko trajajo rjavi izcedki, tako dolgo kot menstruacija (21.8.2007 14:54:50)

Mene pa zanima nekaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image],  bi morala dobiti 12 8.in se mi je namesto [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] pojavili rjavi izcedki in trajajo zdaj že šest dni.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] pa imam tudi nekje šest dni včasih pa dlje. Menite da je to ena oblika[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]?




Anonimen -> RE: Kako dolgp lahko trajajo rjavi izcedki, tako dolgo kot menstruacija (21.8.2007 15:00:12)

Jest sem imela čist malo izcedka, to je 2 dni. No, potem sem šla na laparoskopijo, in ciklus je urejen, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] pa tud taprava.




srecna_zvezda -> RE: Kako dolgp lahko trajajo rjavi izcedki, tako dolgo kot menstruacija (21.8.2007 15:01:27)

Iz svojih izkusenj ti lahko povem da je cisto mozno da je to M. Mogoce pa si se tudi kje prehladila?....




kodrana -> RE: Kako dolgp lahko trajajo rjavi izcedki, tako dolgo kot menstruacija (21.8.2007 15:01:59)

noseča nisi?
če nisi, potem je lahko tudi prišlo do hormonskega neravnovesja. če se ne uredi, pojdi do g.




Tiara123 -> RE: Kako dolgp lahko trajajo rjavi izcedki, tako dolgo kot menstruacija (21.8.2007 15:18:01)

Meni se to konstantno dogaja že pol leta. Na začetku sem mislila, da je pač menstruacija malo prehitela. Najprej je bilo nekaj dni rjavega izcedka, potem je navadno četrti dan bilo zatišje, nato pa peti dan normalna krvavitev, ki je trajala dva dni in potem konec. Na začetku si nisem belila glave, ko pa sem si začela merit BT, sem ugotovila, da imam O razmeroma pozno (19. dan ciklusa), 27. dan pa so se mi začeli pojavljati rjavi izcedki. Ker mi BT ni padla do prvega dne normalne krvavitve, sem ugotovila, da tisti izcedki nikakor ne morejo biti menstruacija.

Punce na forumu so me podučile (pa tudi na drugih forumih sem prebirala o tem), da je to motnja lutealne faze, kar ni nič dobrega. Poglej tudi http://www.neplodnost.info/ziva/portal/staticpages/index.php?page=20050714204040639  in  http://www.babyhopes.com/articles/luteal-phase-defect.html , mogoče boš našla kakšen odgovor.

S to informacijo grem naslednji teden do ginekologa, da bo ustrezno reagiral z zdravljenjem.




Sulfinija -> RE: Kako dolgp lahko trajajo rjavi izcedki, tako dolgo kot menstruacija (21.8.2007 15:49:34)

Pri meni ponavadi izcedek traja 2.dni pred pričakovano M,oziroma tale mesec sem pa dobila takoj brez izcedka pravo M.Včsih pa je tudi mene zezal preden je pritekla rdečka po 6.dni.Sem šla do G in mi je stvar obrazložila in mi rekla,da M pravo začnem vedno šteti ko se vlije,prikaže prava kri.Jaz mislim,da izcedek ni nič strašnega mogoče pa si se tudi kje prehladila.Če se ti bo velikokrat tole dogajalo je najbolje da stopiš do svoje G,ki te bo pomirila in razložila vso zadevo.Možno je pa tudi kaka hormonska motnja.

LP[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Stran: [1]