| 
	   
	    | 
		    
			  | Saša27 ->  RE: Danes se kuha...  (24.8.2007 13:56:57) |  
			  | 
 IZVIRNO SPOROČILO: al bina 
 Jaz bom tahitro fižolovo juho.
 
 Dve piksni fižola malo prekuhaš, v drugi posodi segreješ bučno lje, prepražiš na njem lao česna, zliješ čez eno piksno pelatov, malo potenstaš, streseš k fižolu in njami.
 
 
 Pa kje jaz živim, prvič slišim, da se bučno olje segreje in da se kaj v njem praži[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Sliši se čudno, bom pa vsekakor sprobala. A še kje drugje uporabljaš bučno olje? Mislim razen na solatah. Imam tega olja doma ogromno, ker ga sami delamo.
 |   
	          | 
 |  |  |