Anitka -> RE: Majčice 08 (8.10.2007 16:38:35)
|
Ojla! Kako kaj? Taula zate najprej en velik topel [sm=smiley31.gif] Kar se pa vprašanj tiče je pa res, da smo nekatere zanosile po zares dolgem času in se nam včasih morda porajajo za nekoga tudi butasta vprašanja. V končni fazi pa nam potem odgovori pač tista, ki želi in zna, a ne? Jaz bi že tudi imela materinsko knjižico, pa moram čakati še vse tja do 30.10. Sicer sem pa utrujena sto na uro. Sem imela naporen vikend, pa potem me je še zadnjič tisti izcedek čisto iz tira vrgel. Zdaj ga sicer ni več in upam, da ga več ne bo. Drugača pa me prsa bolijo ko [sm=hudicek1.gif], sploh ob straneh. Pa hlače si tako težko zapenjam. KOmaj čakam, da bom imela ta pravi [sm=nosecka.gif] buši [sm=smiley1.gif] Jutri grem pa zjutarj v laboratorij in me je že kar malce strah (pa ne igle [sm=smiley36.gif]) Tega, da moram biti na tešče, pa tega, da mi ne bo pri jemanju krvi spet kaj slabo, ker mi je včasih rado. Bomo preživeli tudi to. Vse za najino [sm=duda.gif] Kar se pša prehladov tiče se jih pa tudi jaz skušam zelo ozogibati, ampak je v moji službi (vrtec) to včasih kar težko. Saj veste nekateri malčki so kar naprej prehlajeni, smrkavi... Še dobro, da z leti postaneš kar malce imun na vse to. Lepo bodite, pobožajte bušije in se beremo, [sm=nosecka.gif]Anitka
|
|
|
|