RE: trojčki (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dvojčki, trojčki, četverčkiSporočilo


gt -> RE: trojčki (3.10.2007 13:16:19)

Mamica je doma že skoraj dva tedna in se vredu počuti hvala :)
Ji nič ne manjka ;)
Jo razvajam :)
Anonimen -> RE: trojčki (6.10.2007 19:15:16)

V tvoje razvajanje sploh ne dvomimo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley32.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley32.gif[/image] upam vsaj.... Kako so pa kaj mali? Vse v redu? Pozdravi mami še v mojem imenu in glej da ne bo kaj slabega slišat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

papa..... N.
Ani5 -> RE: trojčki (9.10.2007 12:19:12)

A je kaj novega z malimi trojčki?


LP,Ani
gt -> RE: trojčki (9.10.2007 15:04:32)

oj,

mali se prov dobro držijo. Tim je že peti dan "na zraku" medtem ko imata Gal in Nik še pomoč CPAP a ju počasi navajajo tudi brez (Gal je že enkrat bil 48ur brez)
Imajo še rezerve dost [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Pridno se redijo in so blizu 1100g

Še vedno jih ne ločim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
So si res čist podobni - mogoče je le Tim malce večji videt [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

lp, Gregor
Jesica -> RE: trojčki (9.10.2007 21:39:57)

Draga GT starša! Iskrene čestitke! Moji enojajčni dvojčici sta imeli 1100g ob rojstvu (31teden). Tako da točno vem, kaj dajeta skoz. Danes sta stari 7m in sta ornk babnici (čez 7kg) in res se nimam kaj pritoževati. Spita, jesta, rasteta in sta vsem v veselje. Na čase, ko sem vsak dan gledala koliko ml so jima spustili po sondi, koliko sta pojedli kasneje po cuclju, kako je s seturacijo, a sta kakali ali ne...sem že pozabila. Držita se, trenutno vama je težko, ampak pride kmalu kengurujčkanje, vključitev v nego...in kmalu bojo doma. Potem....potem pa ne vem, ker imam doma samo dve:-)

P.S. Za mamico: Prosim, naj se ne sekira, če se dojenje ne bo vzpostavilo. Kolikor bojo dobili od nje, bo dovolj. Pri treh si pa res ne predstavljam, brizganja in še skrbeti za otroke. Tudi na flaški gor zrastejo. Meni sploh nista hoteli joške zagrabit, ker sta bili tok na cucelj navajeni.
tatam -> RE: trojčki (23.11.2007 11:38:30)

Kak so kaj fantje???
alpog -> RE: trojčki (25.11.2007 8:37:05)

Saj res, že nekaj časa nič nismo izvedeli o fantih in mamici. A je kaj novega, gt?
masna -> RE: trojčki (25.11.2007 9:01:02)

Očka ima zdaj polne roke dela[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] , saj so fantje so OK in se že cartajo doma[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].

Za več podrobnosti bom pa njemu besedo prepustila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].....
eva1 -> RE: trojčki (25.11.2007 12:36:22)

IZVIRNO SPOROČILO: masna

Očka ima zdaj polne roke dela[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] , saj so fantje so OK in se že cartajo doma[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] .

Za več podrobnosti bom pa njemu besedo prepustila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] .....
super[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], kar lepo naj se cartajo doma[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
tatam -> RE: trojčki (25.11.2007 20:19:31)

Čestitam!!!Čimveč cartanja!!
Janya -> RE: trojčki (26.11.2007 8:26:18)

Če so pa doma je pa razumljivo da ni nič novic, ker tudi  časa ni več [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] 
Lepo naj se štimajo in cartajo. MAmici pa očku pa veliko energije [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
gt -> RE: trojčki (27.11.2007 11:05:52)

Zdravo,

me je Mašna opomnila, da naj posredujem kaj novic:)

Fante sva z mami pripeljala domov v soboto popoldan in se že navajamo družinskega življenja :)
V porodnišnici so bili tako 2 meseca in 4 dni. Je bila dolga ampak ko  pogledam nazaj je pa minilo s svetlobno hitrostjo.


Moram potrkati da so kar pridni in se ne jokajo preveč, pa tudi na vrsto počakajo ker 6 rok pa le nimava :D
Trenutno jemo lepo na cca 4-5 urc in višamo obroke, da bi čimprej spali ponoči. Danes smo se tudi prvič kopali in bili so navdušeni!

Previjanje, hranjenje in kupčkanje nama vzame cca 45min do 1 ure in potem je 3 ure bolj ali manj mir. Vsake tolk časa kakšen mal pojamra zaradi kakega krča ampak, ga hitro "zmasiramo stran".

Iz dneva v dan opazujeva kolk bolj so so podobni - kot jajce jajcu.. Tudi v velikosti se razlikujejo (glede na zadnje merjenje) za pol centimetra in vsi trije imajo cca 2100gramov (+-  nekaj gramov)

Nisva še imela časa da bi jih lepo postavila in slikala zato samo ena slikca na hitro na dan k smo prišli domov :)

[img]http://gric.siol.net/1/fantje.jpg[/img]

iz leve: Gal, Nik in Tim

lp, Gregor

Janya -> RE: trojčki (27.11.2007 11:34:39)

Kakšni srčki [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].
Podobni so si pa res kot jajce jajcu. A bodo spali v eni posteljici ?
Veliko cartanja in uživanja.
Joj koliko spominov mi privre na dan, ko jih vidim  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
emaa -> RE: trojčki (27.11.2007 11:35:18)

Uživajte še naprej, ja je pa kriza, ko so si podobni, na srečo sem na slike že prej napisala kateri je kateri, ker če ne, ne bi vedela. No pa David je bi v bolnici, pa je razlika.
So pa luštni tile vajini fantje, saj s prakso jih bosta pa vedno hitreje poštimala.
tatam -> RE: trojčki (27.11.2007 11:46:08)

Joj kaki luškani pobiči!!!Si kar predstavljat ne morem kolko dela mata zdaj...Že meni se ga je zdelo ogromno,pa še en zraven...Pa tak hitro mine in je že leto naokrog!
nina421 -> RE: trojčki (27.11.2007 12:08:59)

SVAKA VAMA ČAST! SPLOH TEBI MAMICA gt!!

SVAKA ČAST RES. JS MAM ENO PUNČKO PA SM KRČALA PR PORODU DA SO ME SLIŠAL 20 KM NAOKOL:)

SVAKA ČAST!
siskamiska -> RE: trojčki (27.11.2007 14:50:24)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] kolk so lušni.
neja24062007 -> RE: trojčki (27.11.2007 16:40:25)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] BRAVO MAMICA, OČKA in TRIJE [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image].

Veliko crkljanja in še več prespanih noči.

So pa zelo cortkani tile vajini angelčki

LP
LIDJOČKA -> RE: trojčki (27.11.2007 17:31:05)

Joj so cort, sta dobra, da vse to sama poštimata. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Beti S -> RE: trojčki (28.11.2007 8:51:47)

Joj kako so crtkani!

Čestitke še enkrat mamici , očku in trem  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
svetlo -> RE: trojčki (28.11.2007 10:57:39)

ja, kako ste pa lušni... Veliko,veliko vsega najboljšega od "sosedov" (iz Bilj)
piškamiška -> RE: trojčki (28.11.2007 11:27:11)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za cartanje doma!!!!!

Fantje so ful lušni in želim vam čimveč cartanja! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Ulrica -> RE: trojčki (28.11.2007 11:49:49)

Čestitke   staršema  za cukrčke!  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Naj bodo zdravi in pridni!

gt -> RE: trojčki (28.11.2007 23:49:38)


IZVIRNO SPOROČILO: Janya

Kakšni srčki [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] .
Podobni so si pa res kot jajce jajcu. A bodo spali v eni posteljici ?
Veliko cartanja in uživanja.
Joj koliko spominov mi privre na dan, ko jih vidim  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]


Zaenkrat spijo skupaj v eni posteljici. Podnevi v dnevni sobi, ponoči pa pri nama ;)
gt -> RE: trojčki (28.11.2007 23:51:18)

IZVIRNO SPOROČILO: emamair

Uživajte še naprej, ja je pa kriza, ko so si podobni, na srečo sem na slike že prej napisala kateri je kateri, ker če ne, ne bi vedela. No pa David je bi v bolnici, pa je razlika.
So pa luštni tile vajini fantje, saj s prakso jih bosta pa vedno hitreje poštimala.


tudi midva imava večino slik "podnaslovljenih" z imeni :)
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>