Milumil 2 varen za uporabo (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


kofetek2010 -> Milumil 2 varen za uporabo (26.11.2004 12:40:52)

Tole sem zasledila pravkar na www.vecer.si če katero zanima:

Milumil 2 varen za uporabo

Rezultati dodatnih analiz izdelka Milumil 2, ki ga distribuira podjetje Kolinska, so pokazali, da je izdelek ustrezne kakovosti in varen za uporabo. V Kolinski so vzorec izdelka sicer sredi novembra dali analizirati zaradi pritožbe potrošnika o neprijetnem vonju in okusu izdelka z datumom uporabe do 28. 7. 2005, potrošnikom pa priporočili, naj ga do nadaljnjega ne uporabljajo.

Organoleptične in mikrobiološke analize, narejene na inštitutu za varovanje zdravja, so potrdile kakovost in varnost izdelka za potrošnika. Enake rezultate so dale tudi analize Quality Assurance Department Milupe GmbH v Nemčiji. Zato v Kolinski vse potrošnike obveščajo, da je izdelek Milumil 2 z datumom uporabe do 28. 7. 2005, proizvajalca Milupa GmbH, Friedrichdorf, Nemčija, ki ga distribuira Kolinska, ustrezne kakovosti in varen za uporabo.

Milumil 2 je sicer nadaljevalno mleko za dojenčke po dopolnjenem četrtem mesecu starosti. Je obogaten z železom ter brez saharoze in glutena. Na Milumil 2 se preide po dojenju ali po vsaki drugi začetni formuli za dojenčke. Vsebuje pomembne sestavine za uravnotežen razvoj dojenčka, je dobrega okusa, nasiten, lahko prebavljiv, tako da bo otrok dobro spal tudi ponoči, je zapisano na spletni strani Kolinske.




Stran: [1]