kaj potrebujem (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Gradnja



Sporočilo


*pepelka* -> kaj potrebujem (10.9.2007 14:37:40)

Ali mi lahko pomagate tisti, ki ste morda imeli podoben problem, oziroma izkušnjo. Zanima me namreč kaj vse je potrebno pridobiti in kakšen je postopek, za prenovo podstrešja v stanovanje? Strehe ne bomo spreminjali, spremenili bomo le notranjost.






Anonimen -> RE: kaj potrebujem (10.9.2007 15:27:58)

NIČ

Če ni to blok in bi to vpisala v zemljiško knjigo.




*pepelka* -> RE: kaj potrebujem (11.9.2007 10:21:41)

Ne to ni blok, hiša pa je tudi že vpisana v zk. Ali moram potem spremeniti podatke o stanovanju, ker takrat ob popisu še ni bil to stanovanjsi del, ampak le podstrešje?




Tiamo -> RE: kaj potrebujem (11.9.2007 10:30:23)

A boste samo preurejali, boste okna menjali...kakor se jaz na to spoznam, moraš prvo dobiti lokacijsko informacijo, ker ti bo vse pisalo, kaj in kako.




*pepelka* -> RE: kajZa men potrebujem (11.9.2007 12:31:27)

Za menjavo oken ne potreuješ nič, če pa bomo v sami hiši delali prezide in nardili stanovanje pa rabim kaj?




Anonimen -> RE: kajZa men potrebujem (11.9.2007 18:56:23)

Pa zakaj me ne berete. Sej sem že napisala
 
NIČ
 
Ne rabiš nič. Razen, če boš posegala v konstrukcijo rabiš statično presojo.

Pišuka a moram diplomo in delavsko knjižico gor pripopat, da mi boste verjele na besedo?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]





Strawberrie Cherrie -> RE: kajZa men potrebujem (11.9.2007 18:58:50)

IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR

Pa zakaj me ne berete. Sej sem že napisala
 
NIČ
 
Ne rabiš nič. Razen, če boš posegala v konstrukcijo rabiš statično presojo.

Pišuka a moram diplomo in delavsko knjižico gor pripopat, da mi boste verjele na besedo?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]





Daj noooo...pa fotografijo osebne in še eno tvojo slikco, da bo potrjeno.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Anonimen -> RE: kajZa men potrebujem (11.9.2007 19:11:06)

hmmmmm....

...pa še konfekcijsko št. in številko modrca in gat al kaj?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




*pepelka* -> RE: kajZa men potrebujem (11.9.2007 20:57:25)

pikec saj ti verjamem in se ti tudi zahvaljujem, sam saj vemo kako je, bolje dvakrat vprašat in napisat, kot pa imeti sitnosti.
Hvala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




rr.mm.dd -> RE: kaj potrebujem (12.9.2007 15:19:35)

IZVIRNO SPOROČILO: *pepelka*

Ne to ni blok, hiša pa je tudi že vpisana v zk. Ali moram potem spremeniti podatke o stanovanju, ker takrat ob popisu še ni bil to stanovanjsi del, ampak le podstrešje?


Ali bo to ločeno gospodinjstvo?
Ker če ne bo, bi bila jaz tiho in ne prijavljala, da imam več bivanjskih površin, ker ko bo to davek, boš na slabšem.
Če se bo v to hišo preselil nekdo drug, pa potem mora lastnik hiše dovoliti, da se preseli, če je stanovanjska enota posebej vpisana kot etažno stanovanje, pa mogoče le lastnik stanovanja dovoli.






Stran: [1]