Kdo ne pričakuje M okrog 1.12. (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana



Sporočilo


Sulfinija -> Kdo ne pričakuje M okrog 1.12. (26.11.2004 19:52:43)

Pozdravljene fosilke!!!!!

Najprej vsem skupaj lep pozdrav.Punce mož ima 1.12.andriologa v MB in spermiogram v ambulanti za neplodnost in držite pstke,da bo vse ok.Še posebej sem na trnih zaradi tega in tudi zato,ker me naj moja :hudicek: nebi obiskala okrog 30.ali 1.12.in seveda to je odločilno.
Držite pesti za mojega zlatega možeka in takrat tudi dobiva termin za zdravnico in,ko se naslednjič vidimo se dogovorimo za inseminacijo ali pa za umeno oploditev,če prej seveda ne bom vesela srečka 9nebesa9nebesa9nebesa in dobiva tako zelo,zelo željeno najino :duda:.Čez deset dni dobiva cenilna kajti kupujeva stanovanje.Saj veste kako pravijo najprej štalca pol pa kravca in pri naju bo to odločno držalo,zdaj le še upava,da se bo vse kaj kmalu dobro izteklo,in da bo v najinem stanovanju kaj kmalu jokala najina :duda: in potem bomo vsi srečni.
Ja pa še to mož je imel v ponedeljek prometno,ko uje šel iz službe j sedaj v bolniški,razvajam ga kolikor je v moji moči in počasi,počasi okreva.
Držite pestke za naju,za moževe izvide za sredo in,da bi nama kaj kmalu uspelo :duda::duda:9nebesa9nebesa in,da bi kaj kmalu postala najsrečnejša lastnika stanovanja in seveda v anročju držala kar dve :duda: pikici hkrati.

LP vsem skupaj in ne pozabite mislite na naju in seveda na najin odločilni 1.12.
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:vsem veliko sj tudi midva še lahko danes in jutri potem pa pauza za boljše izvide!!!!!!!!

:metulj::metulj:Mojca




Pia73 -> Kdo ne pričakuje M okrog 1.12. (26.11.2004 20:22:17)

Držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:




cmokec -> Kdo ne pričakuje M okrog 1.12. (26.11.2004 20:42:20)

Tudi jaz držim :miska:, za vse štiri :)-:)- (zate, možeka, :duda: in stanovanje).

cmokec




Stran: [1]