Poškodovali okna (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Gradnja



Sporočilo


Pingvinčica -> Poškodovali okna (12.9.2007 20:55:03)

Ve imaste vedno pametne nasvete. Zanima me kaj bi naredile v mojem primeru. Z mojim sva lani postavla hiško in jo zaprla. Zdaj pa so nama prišli delat omete. Zmenili smo se da bodo okna in vrata zaščitili, da se ne bodo poškodovala. So za sveto obljubili, da bodo da se itak more. Ko so pričeli z delom pa se meni ni zdelo da je ravno najboljše zaščiteno, zato sva jih opomnila pa so rekli da ne bo nič narobe. Sma rekla ok vi že vete. Saj konec koncev ne delajo prvo hišo omete (firmo ma že 15 let, pa še žlahtnik je). In sedaj ko je končano ni okna, da ne bi mel risa in okna so brez leska, kot da bi šla dol glazura (so pa plastična - bela) Sedaj je šef reku, da naj midva poveva kolk se nama zdi da je to vreden oz. je škode. Pojma nimam kaj naj rečeva. Za okna sva dala lani neki manj kot 1.500.000.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Je imela katera podobno izkušnjo? Se dobi kakšen premaz ali kaj podobnega? Jutri bom itak klicala na firmo kjer so nama naredili okna ampak vprašam še vas kaj bi naredile na mojem mestu? Hvala za vse nasvete.




tjaga -> RE: Poškodovali okna (12.9.2007 20:58:39)

Povejta "mojstru", kje in katera okna sta kupila, pa naj jih gre sam kupit in naj jih še zamenja.




Anonimen -> RE: Poškodovali okna (12.9.2007 21:14:09)

Zahtevaj nova okna!!!

Če se pa to ne bo dalo, pa zahtevajta cca. 1MIO sit.. Ali jih bosta zapravila za nova okna ali ne, je pa itak vajina stvar.

Pa pokliči mal okol teh prodajalcev oken (AJM, MIK....) pa vprašaj za nasvet - mogoče se pa da karkoli naredit, da ne bi bilo tok opazno..




Anonimen -> RE: Poškodovali okna (12.9.2007 21:17:13)

Tam kjer sta kupila okna naj vama povedo če je zadevo možno rešit in koliko bi stalo, če pa ni pa zahtevaj zamenjavo poškodovanih oken-od tistga k jih je uničil.




Anonimen -> RE: Poškodovali okna (13.9.2007 12:12:41)

no saj neki nam je blo pršaprano [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
ja klič proizvajlca oken če se da kej popravt pol nej pa popravilo krije ta privatnik. drgač pa ne vem




Stran: [1]