Zmeda, žalost, veselje, obup.... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana



Sporočilo


Anitka -> Zmeda, žalost, veselje, obup.... (30.11.2004 16:15:32)

:(:(:(:((:((:((:((:(:(:(:((:((:((

Danes je zame spet en tak dan, ki v meni povzroča pravo vojno čustev. Saj sploh ne znam ali naj se jočem ali smejim, naj sploh še upam ali ne....

Kot veste sem bila danes pri G, s katero sva pregledali vse izvide. Najprej je pogledala izvide HSG-ja, ki so pri meni v redu, saj sta obe tubi sedaj dobro prehodni, prolaktin tudi v redu in potem sva prišli do spermiograma. Količina v redu, barva v redu, viskoznost v redu, število spermijev v redu, gibljivost v redu Je rekla vse je v redu, razen morfologije, saj je kar 83% spremijev nepravilnih oblik (73% ima nepravilnosti glave in 10% nepravilnosti repa). Normalnih je tako le 17%.:((:((:(( Po njenih besedah je normalno, da jih je vsaj 50% normalnih, pri nama je pa ta številka le 17%.:((:(( Saj sploh ne vem več kaj naj rečem. Je G še povedala, da to ni tragično in zdaj res ne vem. Pomagajte mi in povejte, če se da kaj narediti, da postanejo spermiji normalnih oblik. Zakaj, zakaj, zakaj se nama to dogaja.

In potem mi je dala še napotnico za SB Maribor, oddelek za reprodukcijo. Ko je to rekla bi se najraje razjokala. Saj po eni strani sem vsaj malo vesela,ker vem, da se stvari premikajo naprej. A po drugi...:(:(Nikoli si nisem mislila, da bo prišlo tako daleč. Sedaj se me loteva panika, strah.... Punce jaz ne vem kako bom vse to prenesla in zdržala. Saj sploh ne vem h komu naj grem v MB, koga naj pokličme, kje naj se naročim, kako dolgo bova mogla čakati... Punce prosim vas pomagajte mi, saj sem res čisto na dnu. Sem takoj po odhodu od G klicala našo drago TIO in toliko, da se nisem razjokala telefon. Tia moja draga, če sem preveč zmedeno govorila soory, ampak mogla sem nekoga poklicati, čeprav še govoriti nisem mogla.

Punce jaz sem tako hin, da še na jogo ne grem danes, ker bi bilo brezveze.

Torej še enkart vas lepo prosim pomagajte mi, napišite koga naj pokličem v MB, kako dolgo se čaka, kje je to.... In že vnaprej hvala in za vsako ena :rozica:

:(Anitka




Lunca1 -> Zmeda, žalost, veselje, obup.... (30.11.2004 16:20:21)

Držim pesti, da bo eden od tistih 17% našel pravo mesto. Imaš vsaj 17% možnosti:bravo::bravo::bravo:. Punca glavo gor.

Lp Lunca




bambi -> Zmeda, žalost, veselje, obup.... (30.11.2004 16:34:37)

Lubica, draga moja, to še ni tako grozno, glej, s teboj je vse OK, pa tudi tvoj lubek ima še vedno 17% vredu spermije.... to je popolnoma dovolj za :duda:, če že ne bo po naravni poti pa 100% po umetni..... To je draga moja razlog za veselje, saj sedaj veš, da bosta lahko imela otročke, kljub tem izvidom, ki se tebi zdijo tako tragični, glej z dobre plati..... sama si rekla - UPANJE OSTAJA in ti sedaj veš, da je vse OK. SEdaj imaš prehodne jajcevode in ni vrag, da en mali plavalček ized 17% ne bo priletel do jajčeca. Saj veš kakšni so moški ;) rinejo tudi z glavo skozi zid ;););) (no, to so pa zdaj prave besede). Jaz verjamem, da boš kmalu zagledala :modri: in da boš 2005 že pestovala svojo :duda:. Poglej koliko čudežev se dogaja, ti pa imaš vse pogoje, da se ti zgodi :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: zate

Bambi




Anonimen -> Zmeda, žalost, veselje, obup.... (30.11.2004 16:52:38)

ANITKA!!!!pridi k sebi vzem se v roke pa dosti obupavanja ne bo nič pomagalo.Akcija pa bo!!Torej v akcijo kot si rekla 17% možnosti:hudicek:enkrat pa bo se našel vražič in zašel tam ko je treba.Pa brez zajebancije res se postavi na glavo,da takoj vse ven ne steče,morda pa bo med njimi oni pravi!!!!V AKCIJO!!!!!!!!!!!:duda:




bambi -> Zmeda, žalost, veselje, obup.... (30.11.2004 16:54:54)

Hej Anitka, zdaj pa kar po rokah hodit....




Joni -> Zmeda, žalost, veselje, obup.... (30.11.2004 16:57:57)

Anitka,

jaz sem mojga pripravila, da je jedel cink tabletke (3 mesece), pa je očitno pomagalo, sicer ni imel blestečega spermiograma, je pa bil v mejah normale!

Verjetno je samo možnost manjša, je pa - samo če preračunaš koliko je spermijev ob izlivu in od tega jih je 17% o.k. - jih je še vedno več kot dovolj, da najdejo jajčece!

Zveni bolj tehnično, je pa tudi življenjsko!

Držim pesti, da porata - 17 je po numerologiji srečna cifra, mogoče pa bo prinesla vama srečo!:rozica::rozica::rozica:

Joni:nosecka:





tia -> Zmeda, žalost, veselje, obup.... (30.11.2004 17:16:34)



Draga moja Anitka,kako naj te potolažim,res nevem vsaka moja beseda,če bi ti pomagla bi ti povedala.Sploh ti ne zamerim ker si tako zmedeno govorila,saj sem ti rekla,da lahko mi poveš vse,da se dobive,saj ti bo potem vsaj malo lažje.
Držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,da bo vsaj eden od teh 17% našel pravo pot do jajčeca in bo ta napotnica za MB ostala na dnu predala.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Tia




Pikipoki -> Zmeda, žalost, veselje, obup.... (30.11.2004 17:17:16)

:)Draga Anitka!:)

Nisi sama, pri nama je čisto podobno. Z mano je vse ok, medtem ko je bil spermiogram čisti šok:((:((:((. Pri prvem spermiogramu je imel 15 %, pri drugem 20 %. Ginekolog je rekel, da nima smisla, da še naprej delava spermiograme, ker se bistveno ne bo zvišalo. Po prvem spermiogramu sva v knjigi zdrava prehrana (ali nekaj podobnega) našla, da k pravilni obliki prispeva c-vitamin. Potem je jedel pomaranče in vse stvari, ki so bile napisane na tistem seznamu. Ampak bilo jih je samo 5 % več. Mislim, da tu nič kaj ne pomaga.:((:((

Tudi midva sva dobila napotnico za MB. Sem že poklicala in 10. januarja greva na prvi pogovor (pregled):). Vse skupaj je zelo enostavno, pokličeš bolnišnico in prosiš ambulanto za neplodnost. Potem te bodo naročili. Midva sva klicala konec oktobra, pa sva prišla na vrsto 10. januarja. Torej, hitro pokliči.:)

Ne sekiraj se preveč, potolaži svojega ljubega. Verjetno mu ni lahko.:(
Tudi nama je bilo zelo hudo. Včasih kar jočem, ko se spomnim. Vendar nosim v sebi upanje, da bo še vse ok. Da bo tudi nama posijal sonček.

Isto želim tebi.Res.:)

LP :sloncek::kuza::sloncek:




Pikipoki -> Zmeda, žalost, veselje, obup.... (30.11.2004 17:19:35)

Aja, pa še to. Dovolj je samo zdrav plavalček, veš ... Tvoj jih ima 17 5, moj v povprečju tudi ... Torej, menda bo le uspelo . .. :):):)

LP




simonas -> Zmeda, žalost, veselje, obup.... (30.11.2004 18:00:39)

Anitka!

Držim :miska::miska::miska:, da bo en od tistih 17% prispel pravi čas na pravo mesto! Sem pa nekje brala, da bi cink naj pomagal... Morda pa poskusita.

Glede tega, koga naj pokličeš, pa ti žal ne znam pomagati.

Simona




ameli -> Zmeda, žalost, veselje, obup.... (30.11.2004 18:23:49)

Anitka, tudi pri nama je podobno:((:((:((. Tudi midva hodiva v MB (tam sem bila ravno danes na UZ). Svetujem ti, da se prijaviš čimprej, ker so čakalne vrste kar dolge. Vrjetno boste najprej poslusili z inseminacijo. Ravno danes je bila v čakalnici gospa (in Darja*, ki jo lepo pozdravljam), ki je razlagala, da je njej uspelo petič z inseminacijo.
Midva hodiva k prof.dr.Vlaisavljeviču, ki je veliki strokovnjak, ampak pri njem se pa tudi najblj dolgo čaka.
Kar se pa spermiograma tiče, niti ni tako slab (pri nama 22% OK, saj dr. Vlaisavljevič zagotavlja, da je že 1 spermij dovolj za oploditev.
Ambulatna se nahaja v kletnih prostorih ginekološkega oddelka.
Anitka, če potrebuješ še kakšne informacije, mi javi, ker ti rada pomagam.
Pa še en šopek :rozica::rozica::rozica:za tolažbo
Ameli




tinkamiška -> Zmeda, žalost, veselje, obup.... (30.11.2004 18:28:51)

Anitka! Ne se preveč sekrat, moj ma tudi bolj malo plavalčkov pravilne oblike, pa so mi rekli, da ni take panike, saj je važno da pride eden taprav do jajčka:).
Pa tud to je res, da še vedno obstaja umetna oploditev.

Moj tudi papa cink, c-vitamin in koencim Q10. To baje vse pomaga.

Boš vidla, da bo vse vredu. Je pa mogoče mal hudo za tvojga. Moj je mel kr mal krizice, pa ne take hude, ampak neki časa se je počutu mal nekoristnega, je reku, da ma klopotce;)

Zdej je vse vredu in midva delava na:duda: tako kot prej, mogoče se celo še malo manj obremenjujeva. Če ne bo šlo po naravni, bo šlo pa po umetni poti.

NE OBUPAJ!!!:rozica:

Tinka




Anitka -> Zmeda, žalost, veselje, obup.... (30.11.2004 18:52:37)

Punčke moje zlate!

Hvala vam! Zdaj se res že boljše počutim. Prej je bila tista informacija zame izstreljena kot iz topa, sedaj, ko sem pa prebirala vaša sporočila, pa sem si rekla - punca dovolj je bilo solza in z vsakim dnem sem bližje cilju. Bomo pa na glavi stali, če bo potrebno. Še enkrat hvala in ko bom rabila pomoč glede bolnišnice v MB se pa itak javim. Upam, da pridem hitro na vrsto.

Hvala in za vsako ena dišeča in vedno cvetoča :rozica:

Anitka:metulj:




Anonimen -> Zmeda, žalost, veselje, obup.... (30.11.2004 19:03:52)

Anitka držim pesti, da bo vse v redu!

Sem vsak dan v MB (sicer popoldne) tako, da če boš kaj rabila se samo javi! Grem pa v prihodnjih dneh zjutraj, ker moram imeti pediatrinjo in administracijo skupaj na kupu!

Bojana




Pia73 -> Zmeda, žalost, veselje, obup.... (30.11.2004 19:22:01)

:rozica::rozica::rozica: Draga moja Anita! :rozica::rozica::rozica:

Sem si mislila, da nekaj ni kot bi bilo treba, ko sem dobila tvoj sms a se nisem mogla prej oglasit, ker sem šele prišla domov in postregla mojmu :) vse kar je potreboval.

Skratka sedaj je pred tabo pot, ki jo je prehodila marsikatera od nas. Tudi jaz sem bila čist obupana, ko sem držala v rokah napotnico za MB, pa še vedno sem nekako upala, da nama uspe prej preden najina noga prestopi prag te ambulante. Kot veš se ni izšlo, potrebno je bilo iti tja, potrebno je bilo iti na histeroskopijo, potrebno je bilo še enkrat iti tja,.... Pa potem ni več tako težko veš, potem ti vsak obisk te ambulante pomeni stopničko više k tako željeni :duda: Bolj hudo je za naše moške, oni to težje prenašajo. Moj je bil tudi kar potrt, ko prvi spermiogram ni bil ravno najboljši in zelo vesel, ko je bil potem spermiogram odličen. Moj ima namreč količinsko 5x višjo vrednost kot je normalno in to je več kot dovolj za naravno zanositev. Čeprav je vmes tudi jemal vitamin C, koencim Q10 in cink.

Veš ni pa rečeno, da tudi vama ne uspe naravno, možnost je vedno, če je le kaj plavalčov. Tako, da se ti kar pogumno odpravi na to pot. Slej, ko prej boš tudi ti srečna mamica najlepšega :duda:

Pa čimprej pokliči v MB, ker so čakalne vrste res zelo dolge. Jaz in Koala imava dr. Reljiča in sva obe maksimalno zadovoljne z njim. Tudi mojemu možu je všeč, je rekel, da že zelo dolgo ni videl doktorja, ki bi se tako zavzel za svoje paciente,...

Pa srečno Anitka!

LP Pia73:metulj:




emaa -> Zmeda, žalost, veselje, obup.... (30.11.2004 19:27:11)

Od očeta sestrična leta ni mogla zanosit (mi je sedaj hudo, ko vidim kaj smo ji otroci, najstniki delali, ko so spraševali zakaj ni nič, če pa majo na kmetih vsi takoj otroke). On je imel plavalce nepravilnih oblik. Sta potem šla na IVF, innjima je v tretje uspelo, po tistem pa je začela govoriti že o naslednjih poskusih, pa je bilo zelo hitro noseča po naravni poti, tako da tudi s takimi problemi pari zanosijo. Želim ti, da ti ne bi bilo potrebno predolgo čakati na eno čisto svojo :duda:
LP
Ema




Sulfinija -> Zmeda, žalost, veselje, obup.... (30.11.2004 19:37:03)

Draga naša borka Anitka!!!!!!!!

Joj ne vem kako naj t potolažim,vendar bom vseeno poskusila in mislim,da ti bo udi moe mnenje kaj dosti pomagalo.
Sama se že zdravim in srečujem s tole trnovo potjo eno obro leto.Lansko leto novembr sem pvič obiskala svojo G in ji razložila težavo s katero se srečujeva.Ker sem sama že enkrat zanosila sem takoj posumila na to strašno zadevo,ki me j doletela pri mojem najdražjem možu.
Prvo mi je dala klomifen z štiri mesece,ki sem ga jedla brez tapravega rezultata.Takoj prvič mi je dala tudi napotnico za spermiogram katerega je opravil v bolnici v Rakičanu.Moram ti rečt človek gre tja tako in tako ves v obupu,strahu kaj bo če ti rečejo gospa vaš mož je neploden.Prvič,ko sva šla nama je zdravik tako rekel če so so če jih ni spermijev jih pač ni.Najraje bi ga kar tam na mestu ubila joj tako se vendar ne govori.Tisti teden,ko sva čakala za izvid sva živela kot v pravem peklu cele noči sva prejokala skupaj :((:((.In potem,ko sem poklicala za rezultate mi je G rekla,23%je pravilnih spermijev Nepravilnosti repa 0,75 nepravilnosti glave 0,68 in nepravilnosti repa 0,07,je pa tkoj rekla ni tako strašno gosopa saj veste za oploditev je potrebna le ena sama semenčica.Drugič je spermiogram ponovil čez tri mesece in rezultat je bil popolnoma enk.9.07 sva pvič obiskala ambulanto za neplodnost v MB.Maja letos sem opravila hsg je pokazal leva tuba ni bila prhopdna vendar j sedaj vse v najlepšem redu z mojimi jajcvodi.Takoj maja sva se naročila v ambulanto in bila prvič na rzgovoru 09.07.takrat smo se vse zmenili,zelo važni so tam menstrualni krtončki.Takoj na pevem razgovoru je rkla da so te preiskave potrebne za vsakogar in so za njih čista osnova.Štiri napotnice za kri pvič sem dala od 2-5dne :hudicek:,drugič od 20-22 dne j bilo za ugotavljane ovulacij,in avgusta 12.dan od :hudicek: sem opravila UZ,ki j bil prav tako v redu.Od julija in do 15.10.sem čakala na rezultate ividov.Takrat zadnjič 15.10.je mož zjutraj opravil spermiogram in čez dve uri sva bil ponovno pri dr.Kovačevi na razgovoru.Moji izvidi so bili vse v najlepšem vendar spermiogram dosti semenčic,veliko manj nepravilnih oblik pri možu vendr je v spermi neke zadeve lahko 10% vendar je bila pri mojem možu povišana za 5% je rekla je lahko posledica vnetja in se lahko spermiji zlepijo skupaj.Jutri ob 8.zjutraj ponovno spermiogram v MB in čez dve uri ima mož pregled pri andriologu in tudi izve sedaj rzultate spermiograma,če je procent padel naravno ali pa mu bo dal antibiotik.Je zdravnica rekla zadnjič imata zelo,zelo in še enkrat zelo dobre možnoisti za vajino :duda: saj je gosp drvava.:((:((:(( mož je bil ves iz sebe ko je res ugotovil,da j vzrok pri njem vendar sem ga kar hitro potolažila.Prosim te Anitka drži nama pesti za jutri :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:,da bo spermiogram v redu in takoj ko se vrnem ti sporočim kako sva opravila v rr nabiralnik ali pa kar na to tvojo temo,ki si jo odprla danes.
V ambulanti se čaka na prvi rzgovor okrog 2-3 mesece in potem dobiš le en kup napotnic in spet boš čakala tri meece da izeš rezultate izvidov in potem drugič ko boste gledali izvide bo imel tvoj dragi tam ponovno spermiogram,če še vmeds ne en krat pri nas.Izvidi se ti tam nabirajo v kartonu in jih prej n videš in ne izveš rezultatov.
Čimprej pokliči v ambulanto in,če j l možno žejutri na dirktno številko 321-24-48 to je prav ambulanta za neplodnost in,č se ti javi tajnica pokliči čez kakšnih nekaj minut nazaj in se ti sigurno javijo.Če imajoi gužvo postijo tajnico in se čez nekaj minut oglasijo.Je v kletnih proostorih v stavbi kjer j ginekologija se pravi prk od porodnišnice.Moj zdravnica je rekl,da jutri dobiva termin za njo in,kos e vidimo naslednjič se zmenimo za poiskus katerega bo predlagala.Je rekla,da tak izliv utegne biti za naravno zanositev preslab,vendar za umeno oploditev je tak izliv tapravšnji saj si ven poberejo samo prave semenčice in ti jih nato vstavijo.Nočem te strašit vendr se priprvi finnčno in predvsem oba psihičo da bosta lažje prenaša če čakalne dob in te stresne rezultate.Držim pesti za vaju in naj vaju čuvajo :metulj::metulj::metulj:.Sem cela paf za jutri kkšen bo spet spermiogram in kdaj dobiva termin za zdravnico in šr mami je jutri na operaciji za koleno tako,da bo zame to stresen dan oziroma za oba.Vendar kaj je v tem vsem slabem je tudi nekaj lepega z možem sva kupila v tem času,tako da pravzaprav nimava dosti časa mislit na vse te strese,ki jih doživlajava že eno dobro leto.Tudi dve uri,ko bova fraj bova izkoristila in izbirala kopalnioc za najino stanovanje in opremo.
Ja jaz ti priporočam dr.Kovač Vilmo je res prijazna in tudi velika specialista in na teh internetnih stranek je vse na pevam mestu,res super zdravnica.
Je tvoj dragi opravil spermniogram v Rakičanu.Ti bom nekaj napisala mojemu možu je buil pri nas vedno slabši spermiogram kot v MB in tu je gledal le osnove in po njegovem sploh ni ugotovil da ima lahko vnetje in če bi delal kot je treba bi bil moj mož že lahko ozdravljen kaj bo pa bova sevede izvedela jutri za teh 5%.Se pravi,če ne bilo zadnjič teh 5% bi lahko še isti dan pšla na sestanek za umetno oploditev oziroma predavanje.Glede potnih stroškov če greš dvakrat na mesec tja jih dobiš povrnjene vendar če greš le enkrat plačaš sam.Jaz sem dobila samo takrat ko sem dajala kri drugače jih plačujeva sama.
In še to pred slabimi tremi leti se je z istimi težavami ubadal tudi moj brat in njemu je ta naš zdravnik napisakl an izbvid 0% se pravi neploden vendar je ona čez dva meseca zanosila po opravljenem hsg slikanju.
Če te še kaj zanima me kar vprašaj saj sem jaz tik pred željenim ciljem se pravi jutri je za naju z moćžemok odločilen dan zjutraj ob 10.uri.Drži pesti in,če sem ti vsaj malo pomagala me zelo ,zelo veseli.

:metulj::metulj::metulj:Naj te čuvajo in če imaš še kaj za vprašat bom zelo vesela in ne pozabi držat pesti za jutri za naju in tako kot sem ti oljubila ti takoj po končanem pregledu sporočim novico!!!!!

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: veliko in naj te :rozica::rozica::rozica: cvetijo samo za naju in najini zelo željeni :duda::duda::duda::duda::duda:!!!!!!!




Sulfinija -> Zmeda, žalost, veselje, obup.... (30.11.2004 19:44:42)

Ja pa še to sem pozabuil napisat tudi moj jemlje vitamin B 12,cink kapsule in šumeče tbletke kupila sem jih v dm kura stane z 60 tabletami tam nekje 7000 se pravi za naše :duda: je to zelo majhen denar.In še to to sem izvdela od PIA in je njemu oziroma njenemu možu pomagalo da je bil nasledni spermiogram odličen in potem je takoj zanosila.Moj bo jutri vzel 39.tabletko vsega tega in klomaj čakava da vidiva če kaj to pomaga.
Pa še to :hudicek: me je obidskala danes oziroma gospod izcedek je prišel danes na 28.dan se pravi jutri na 29.pa krvavoitev.Prejšnji mesec je prišla na 38.dan in dva lažna testa testa iz Avstrije pozitivna zdravnikovi pa vsi 0,vendar sva prestala tudi ta obup.

:metulj::metulj::metulj:TEBI PA SREČNO V TEJ NAŠI TRNOVI POTI IN ČIMPREJ DO AMBULANTE ZA NEPLODNOST VSAJK NJEN OBISK BOŠ VEDNO BLIŽJE ŽELJENU CILJU ZA NAŠE :duda::duda::duda::duda:.




emaa -> Zmeda, žalost, veselje, obup.... (30.11.2004 20:01:36)

Mojca9000 držim :miska::miska::miska: zate, da bo se dobro izteklo in da bosta imela :duda: naslednje leto.
LP
Ema




Anitka -> Zmeda, žalost, veselje, obup.... (30.11.2004 21:18:15)

Punce hvala še enkrat. Jutri pokličem v MB.

Zate MOJCA pa :miska::miska::miska::miska::miska:

Anitka:metulj:




mala maja -> Zmeda, žalost, veselje, obup.... (30.11.2004 21:33:52)

hojla Anitka!!

joj kako mi je hudo zate. Vem kako se sedaj počutiš, samo veš kaj stare borke nikoli ne odnehajo.

Ne vem kaj naj ti rečem, mislim pa da sem tdi že velikokrat pisala da so meni pri 20 rekli da en bom imela nobene :duda: več. No ja razen z umetno oploditvijo pa poglej imam še enega sončka, ja pa enega čakamo. Ja in prav za tega si mi prav ti :angel: dala največ upanja.

Ne obupaj, glavo pokonci. Vsi smo s teboj. Veš saj 17% plavčkov ni tako malo. Boš videla da se bo najlepši dogodek zgodil prav hitro, samo malo pa vseeno daj te težave na stran. Boš videla se bo lažje prijelo;).

:angel::angel::angel::angel::angel: zate in za tvojega, pa seveda za novo :duda: kajti med veliko puncami ki se trudi na tem forumu si ti ena izmed prvih ki si zaslužiš bebico.

:angel::angel::angel::angel::angel::angel:




biba77 -> Zmeda, žalost, veselje, obup.... (1.12.2004 7:29:22)

Ojla, Anitka!

Zal mi je, da se ti nisem ze vceraj oglasila. Nisem imela dostopa do neta zvecer.

Vidim, da so te punce ze nekoliko potolazile in ves, prav je tako! Proc z zalostjo, zmedo in obupom!

Midva sva tudi letos jeseni zacela v ambulanti za neplodnost in ... mogoce si lahko celo malo "vesela". Ne me narobe razumet:
Glej, ti ves, da je s tabo vse ok in da ima tvoj dragi tak in tak rezultat. Sedaj tocno vedo, kako dalje.
Midva sva pa sele na zacetku;
Jaz z PCO in vprasanje, kako je stanje, ki bi ga pokazali HSG, laparo. ali histero; moj pa s spermiogramom POD mejnimi vrednostmi.

Draga Anitka: Ne se obremenjevat in misli pozitivno. Imata se vedno moznosti, da vama uspe po naravni poti, v nasprotnem primeru pa vama bodo v ambulanti lahko pomagali. Jaz drzim pesti, da cimprej dobita svojo pikico!!!

:miska:




koala -> Zmeda, žalost, veselje, obup.... (1.12.2004 7:53:38)

Hojal Anitka!

Vem, kako se zdaj počutita, saj je pri naju še slabše, a verjami, da ko vse skupaj prespiš, se zjočeš in zdereš, stvari ne zgledajo več tako hudo. Pobereš se in greš z dvignjeno glavo naprej.
Mislim na vaju in vama pošiljam :pujs: za srečo in :angel: ki vaju čuva!

Svetujem pa ti res dr.Reljiča, ker je zelo prijazen, pa njegova sestra tudi, pa čas si vzame, skratka doktor na mestu!!

Pogumno moja sotrpinka!!

Koala




saba -> Zmeda, žalost, veselje, obup.... (1.12.2004 9:54:14)

hoj antika

ne bit žalosta, boš vidla da bo vse o.k.

jaz držim pesti za vaše zdrave plavalčke, da bodo uspešno prišli do jajčeca....boš vidla da bo

pa glavo gor....

eno :rozica: zate in za tvojega

lp
saba




Gea1 -> Zmeda, žalost, veselje, obup.... (1.12.2004 13:19:50)

Anitka glavo pokonci. Nič kaj več se ne javljam. Enostavno nimam časa in ne verjamem, da bo kaj boljše do januarja. Sem v totalni gužvi in tu in tam mi še uspe kaj prebrati, ampak bolj malo.
Pri nama je bilo podobno. S tem da jaz nimam za sabo še nobenih preiskav. Pri nama je bila diagnoza oligozoospermija ali nejkaj takega. Skratka premajhno število, preveč nepravilnih oblik... In sva bila totalno v šoku, saj medicina na tem področju ne zna narediti kaj dosti, razen seveda umetne oploditve in inseminacije.
Pa sva se odločila in šla do homeopata dr. Hribernika, kakor veš. In glej ga šmenta, zanosila sem, ko je jemal drugo dozo zdravil. Pa na žalost ni dolgo trajalo. Sedaj pa zopet poskušava in ni vrag, da enkrat ne uspe.

Ja trnova je tale pot, ampak kdor se zadnji smeje, se najslajše.

Lepo se imej!




Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>