lunca14 -> RE: Junijčice 2008 (20.12.2007 13:26:48)
|
Dober dan še z moje strani,tudi jaz končno včeraj nisem objemala školjke,tako,da upam,da sedaj bo....Sem pa se danes odločila,da začnem ponovno zdravo jest,kajti to,kar sem delala do sedaj ,ta mesec,ko nisem hodila na fitnes je obup,jedla sem samo nezdravo hrano in to se seveda pozna na špehu,tako,da od danes začnem spet lepo z ločevalno prehrano,sem povprašala že pred časom Pušenjaka če je ta prehrana dobra in zdrava v nosečnosti in jo je potrdil,tako,da en dan samo sadje,drug dan samo zelenjava,potem škrob in zadnji dan beljakovine.Vem da se ene ne boste strinjale s tem,a le na tak način se bom lahko kontrolirala,ker drugače se bom zredila ko puuuuuuuuujs in po možnosti fasala še kak diabetes.Tako da od danes naprej pazim na prehrano ,veliko sadja in zelenjave,pa vsaj tri litre vode bom spila,zvečer pa pol ure na orbitrek in vaje za moč in rastezne vaje.Nekaj je treba naredit zase,drugače bom počila po šivih.Evo moja izpoved,pa ne me napast,proooosim,vem kaj delam,pa še to do nedavnega sem bila štiri leta vegan,tko da....ma bluzim vem,punce mejte se. Aja še glede imen,punca bo Lunca,za fanta pa se mi dopadeta Brin in Klas.Vaša mnenja....
|
|
|
|