Anonimen -> RE: Junijčice 2008 (23.12.2007 14:59:46)
|
Ninny: Joj čestitke še iz moje strani. Nisem vedela, da si se ravno poročila. In kako je bilo? Zihr sta noro uživala!! Jaz si te poroke tako živo predstavljam, romantika.....jupi komaj čakam! S katero agencijo sta potovala? Kako je bilo organizirano? Saj vem, da sprašujem bedarije, ker je itak super, ker se menda noro potrudijo....si bila zadovoljna s poročnim obredom? Pri nama je bilo sicer tako, da sem jaz zadela potovanje in sva se potem na tem potovanju poročila. Bilo je fajn, samo midva, kar mi je bilo najbolj pomembno. Sedaj naju tukaj čaka še ena žurka za poroko, ampak čakava, da minejo prazniki in moja slabost tako da računava, da bova enkrat januarja, februarja še to naredila. Sicer je pa to prišlo čisto spontano in tukaj se verjetno ne bi poročila tako, da sva res izkoristila priložnost. Organizirala sem nama v glavnem sama, nekaj preko neta rezervirala.... Drugače pa vem, da imajo ene agencije že take stvari organizirane sploh mislim da za Mauritius( se mi zdi, da je sedaj najbolj popularen za te poroke)
|
|
|
|