Eva2008 -> RE: Junijčice 2008 (28.12.2007 9:23:45)
|
Ja, končno no. Sem pozabila geslo in sem 2 dni razmišljala, kakšno je. Me že malce skleroza daje. Praznike smo preživeli v krogu družine in je bilo super. Dobila sva veliko daril, od tašče celo voziček. Bom poskusila poiskati in ga napopati. Je pa res ful dober. Sem gledala tiste e zavitke in bova najbrž kar avtosedež vzela, ker sva tako ali tako hotela takšnega kupiti. Bova vzela 2 in to je vse. Včeraj sva se sprehajala po Pohorju, ker smučat ne upam in je bilo tako super. Danes pa malce pospravljam. Moj je v službi, popoldan greva pa k prijateljem na obisk. Čez vikend pa se bova šla malce razvajat v toplice (na kakšno masažo). Komaj čakam, da pridejo po praznikih narediti zimski vrt, da bova imela bazen notri in se bova lahko doma razvajala. Ga že prav pogrešam, se nisem od septembra kopala. Malidve sta živahni, sploh zvečer brcata ful, drugače pa spim kot polhek cele noči. Trebušček se čisto malo pozna, tako da mi večina ne verjame, da sem v 16t. Drugače pa komaj čakam, da ta teden mine, ker me je spet strah, da ne bo kaj narobe. Tisti grd občutek imam, ker sem imela lani v 16t splav. In nikakor se ne morem znebiti tega občutka. Saj ko bo mimo, bo boljše. Punce, pridne bodite, se še kaj tipkamo. Preživite čimlepše praznike, uživajte v vsakem trenutku, božajte bušije in svoje drage, skupaj uživajte v brcikah, tiste, ki jih še čakate, držim pesti, da boste začutile še letos. Pa čuvajte se prehladov.
|
|
|
|