Tina 28 -> RE: Junijčice 2008 (18.1.2008 14:02:02)
|
lep dan vsem skupaj Mene pa matra nekaj v zvezi z materinsko šolo. Bi morala hoditi, čeprav sem bila 5 let nazaj za prvega in potem sem seveda to šolo še v praksi skoz dala. Mi je mal zguba časa, ko ti tam razlaga s plastičnim dojenčkom ti pa si enega že gor spravil. Itak pa pride po porodu babica in ti osveži spomin glede kopanja in vsega....ampak saj mi je še vse znano. Tudi moj partner bi šel, ker še ni bil, ampak bolj zaradi poroda. Pol je res čist vseeno, če gre sam on za tri ure, pol pa nič več....kot da mu jaz ne bom znala povedat, kaj naj počne z njijm, k bom že tko vsa pametna[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]in previdna. Aja, očitno smo tukaj vse preveč pričakovale od morfologije. Očitno gre res za običajen pregled in če res kaj ni v redu, pol povejo, če ne pa hvala bogu se vidimo naslednjič (brez razglabljanja). Sicer pa smo ljudje tako narejeni, da če je bvse v redu sam rečemo ok, če pa nas kaj zmoti, pa naredimo kakšno pridigo alpa kompliciramo.
|
|
|
|