Anonimen -> RE: Junijčice 2008 (24.1.2008 20:52:58)
|
J6,nevem kako nosečnost si imela?Si imela enojajčne ali dvojajčne dvojčke?Pri enojajčnih brez pregrade je zelo raskirano za drugi plodek,da odmre.Pri meni je bilo bihoriat(upam,da sem se prav izrazila),to pa pomeni,da sta bila dvojajčna in ,da sta imela vsak svojo posteljico in amnijsko votlino.Meni je to moja g tud napisala v materinsko.Bila sem noseča približno tolk kot ti,je pa res,da sem ga v sebi nosla "le" tri dni.Na naslednjem ultrazvoku ga ni bilo več.Pri nekaterih,ki se jim to zgodi je pa lahko celo nosečnost poleg.Za drugega otroka je pa nevarno,če sta slučajno enojajčna in brez pregrade.Moj drugi,ki je ostal se čisto normalno razvija in je za svoje tedne(21 4/7)normalno velik.Odmrl je pa itak tamali plodek(na NS je bil velik približno 44mm),in še mu je srček normalno bil.Zdaj imam kar pogoste ultrazvoke in tudi na vsakem pregledu mi ga naredi.Vjanuarju sem imela dva.Prvega 9.1 in drugega 23.1(MORFO)!Imaš ti slikico od nuhalne?Jaz jo imam in jo hranim za spomin,čeprav se bolj slabo vidi.Ko boš zopet na rr pa mi napiši kako je bilo pri tebi,lahko tud na ZS.Jaz sem se odločla to napisati kar tule javno,ker konec koncev nimam kaj skrivat.Sploh pa ne iščem več vzroka in o tem nočem nič več brati,ampak raje razmišljam o otroku,ki je ostal.Bolečina pa seveda ostane to pa ja.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
|
|
|
|