Anonimen -> RE: Junijčice 2008 (16.11.2007 5:50:20)
|
Kanta sporoča: Pri nas vse ok. V nedeljo sva povedala najinim staršem, so bili tako veseli, da so mamam kar solze tekle. Šefu tudi povedala in mi je takoj nočne ukinil ter teren, poleg tega bom delala doma, samo kakšen dan bom šla pogledat kaj se dogaja. Pravi šef, da ne bi rad, da dvojčka poslušata strele in takšne stvari in da si ne bi nikoli odpustil, če bi se jima kaj zgodilo medtem ko delam. Sam ima 4 otroke, tako, da ve kako je lepo z nimi. Povedala sem pa zato, ker me vsi sprašujejo, če sem si dala povečat prsi. So mi zrasle za 2 številki. Prava Pam sem. Zredila sem se za 2,5 kg, trebuh je še raven kot prej. Slabo mi še ni. Vse je ok, samo utrujena hitro postanem, lulat hodim vsakih par minut, dragi me pa tako razvaja, da bi si zaslužil medaljo. Komaj čakava na NS, ki jo imam v četrtek. Da vidiva najina sončka in upam, da bo vse ok. Malo me je strah 16t, ker sem nazadnje imela takrat splav. Ampak sem kar optimist in vem, da bom junija srečna mamica mojima srčkoma. A bo še katera imela dvojčka? Nisem nič na tekočem. Mi bodo danes končno zrihtali računalnik in se vam sama javim. Zaenkrat pa kar preko barby84. Upam, da ste vse bodoče mamice ok in da vam ni hudega. Uživajte. LP
|
|
|
|