Anonimen -> RE: Junijčice 2008 (20.11.2007 18:14:21)
|
Ojla punce, vidim, da kar čvekate. Lepo, imam vsaj kaj prebrat, ko pridem domov. Moram vam povedat, da mi je čedalje večkrat slabo in čedalje večkrat bruham. Sm mislila, da se to začenja proti 3.mesece umirjat. Pa me je moja mama ful potolažla, ko je rekla, da ji je blo v prvi nosečnost slabo od 2.-5.meseca. Upam, da pri meni ne bo tko. Sicer se pa trudim, da jem različno, ampak mi ne paše kar nekaj stvari. Npr. prej mi je pražena čebula ful dišala in tud pojedla sem kdaj kakšno. Zdaj mi je pa za bruhat, že ko jo zavoham. Sem povedala v službi enim parim sodelavkam, pa so vse ful vesele. Men je pa tudi fajn, da se napiše kolk je ktera pridelala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] - kg - da vem, da ni nč hudga, da sem se zredila za 3kg. Sej se glih neki ne sekiram, ampak me vsak vpraša, kam sm se zredila. Pa ne vem, ampak če ne drgam, sem se v prsa. Hotla sem vas še vprašat, če katero boli 5 cm pod popkom levo, ker ne vem, če je to ok. Tko me, kot da bi me tiščalo. No, pa lep pozdrav.
|
|
|
|