Bety upa -> RE: Junijčice 2008 (27.11.2007 8:19:13)
|
Dobro jutro! Kanta.....Imaš trakec, ki vodoravno beleži tedne nosečnosti in dneve. Na njemu danes piše še 201 dan do konca. Potem se prikaže še sivi pravokotnik, ki pravi, da imaš še 1600 pa še nekaj dni do konca. Zbriši vse in ponovno si ustvari trakce, pa bo. Mene nosečniški koledar na Ringaraja malo živcira, pa ne vem točno zakaj. Kaže, da sem v 10.tednu in to ni isto ali si 9 tednov in en dan ali pa točno 10 tednov. Niso ga naredili ravno strokovno. Tuji linki to vleiko boljše prikažejo. Jaz sem zadnja v juniju in vedno moram sebe somniti, da mene vaše izkušnje šele čakajo. Lačna sem, lačna sem in.....rada jem. Če ne, pa mi je slabo. In ko pojem, sem samo za horizontalo, ker mi je tudi slabo in tišči me v trebuhu. Pa še ta kislina, presneta, ki se podaja gor in gor..... Mene že vsi čudno gledajo. Joške so kot pri stari teti povečane in obešene. Trebuh rabi več prostora in nosim samo trenerko brez pasa. Samo trebuh je mehak in ne vem od koga je tako napihnjen. Od hrane verjetno. Prebavo pa imam redno in brez pritoževanja. Včasih edino pridejo neznosni vetrovi. A ve imate tudi povečano željo po spolnosti, kot piše naš ringaraja koledar? Jaz sem zaenkrat normalna in ne opazim spremembe. Imejte lep dan, ker sonček čudovite sveti..... LP
|
|
|
|