beyba -> RE: Junijčice 2008 (13.12.2007 19:23:21)
|
Drugače pa sem imela danes prvo posvetovalnico, vzel so mi kri vodo, vse vpisali v materinsko, ki mi jo NI bilo potrebno PLAČAT, poteka zaenkrat vse ok, Tako da imam naslednji pregled 17.1.2008( mal dela zate Kaja ) Na nosečniško telovadbo še ne bom hodila, ker se bom raje gibala zunaj kot pa v tisti telovadniici... KLEOPATRA VSE najboljše in naj se ti izpolnijo vse želj, dan pa preživi kar se da najlepše! SLIKICA BUŠIJA ni kaj izredno lepo je vidt da se vsaj enim že kaj pozna.... Za raztegovanje kože še nimam ničesar, ampak bom v prihodnosti (beri ko bom uspela pridt do trgovine) MOJCA stiskam pesti da je šlo vse ok , čimrej sporoči razultate, komaj čakamo. Danes sem že cel dan od doma, zjutraj posvetovalnica, potem služba, ki se konča ob 20.00 vmes sem si šla kar v MC'drive po krompirček in BIG mac-a (sej evem da ni zdravo ampak sem bla leteča) pa sem zdej za večerjo pojedla hruško, da se mal popravim, potem smo pa še v službi med delom, skoz še okraske delal in okraševali.... Zdej mam pa filling da me v nožnici tko neki špika... Ne vem kako bi rekla.Aja pa pojamrala sem da mam že skoraj vso nosečnost za čuden beli tok, ki je tak kot bi bil mal sesirjen , oziroma ornk, kar take grudice so, pa full je tega, in sem rekla da si vsak dan to izpiram z vodo. Pa je rekla da nesmem, da med nosečnostjo čimmanj posega v nožnico. Tako da če bo na naslednjem pregledu tut to da mi bo ona z neko tekočino sprala...
|
|
|
|