Soncnica Sandra *** -> RE: prvi pregled (13.10.2007 15:25:41)
|
Živijo! No lahko ti povem, kako je pri meni iugledal prvi pregled (imela sem ga včeraj :-) ). Najprej me je sestra stehtala in mi izmerila pritisk, potem sem se z zdravnico malo pogovorila, nato je sledil običajen gin.pregled (ugotovila je tudi, da imam vnetje in mi predpisala zdravila), potem mi je naredila notranji ultrazvok (sem v 10t5d), kjer se je prav lepo videla glavica, rokice, nogice, tudi sreček že veselo bije :-). Potem pa mi je naredila še zunanji ultrazvok, vendar se je videlo zelo zelo slabo (tako je pač v začetku pri nekaterih puncah), tako da je delala še enkrat notranji ultrazvok, da mi je lahko naredila slikico za domov. Potem mi je izpolnila materinsko knjižico, povpraša te o morebitnih boleznih, družinskih boleznih, ... ti malce svetuje kako in kaj, ti napiše napotnici za laboratorij (kri in voda takoj ali naslednji dan, ter voda še enkrat: dan pred naslednjim predledom ali pa na dan pregleda). Potem mi je sestra dala še prijavnico za materinsko šolo in predavanje za v zgodnji nosečnosti, in tako sem opravila za naslednjih 5.tednov. No upam da sem ti vsaj malce pomagala,... Želim ti čim lepšo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] in veliko smeha Sandra
|
|
|
|