Šanghajske rdeče orhideje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Knjiga, film in glasba



Sporočilo


puncica -> Šanghajske rdeče orhideje (15.10.2007 8:20:54)

Trenutno berem tole knjigo
Šangajske rdeče orhideje

Sem na tričetrt in podobe, ki so opisane v tej knjigi mi ne gredo iz glave. Le kako lahko človek človeku naredi toliko hudega, toliko nemogočih stvari in da lahko tisti ki je žrtev vse to preživi. Res me je tale knjiga grozno pretresla.

Kot pravim tako grozne knjige še nisem brala, sem pa že prebrala veliko izpovedi žrtev:
Sužnja, Živa zažgana, Imela sem 12 let vzela kolo in se odpeljala v šolo, Otrok brez imena, Pozabita na hčer, Majada iraška hči,...

A ste brale tole knjigo in ali sploh lahko verjamete da človek lahko to preživi?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




riders -> RE: Šanghajske rdeče orhideje (15.10.2007 19:27:36)

Nisem je še brala, jo bom pa dala na seznam čakajočih, ker vidim, da imava podoben okus (vse naštete sem tudi sama prebrala).





puncica -> RE: Šanghajske rdeče orhideje (16.10.2007 7:37:45)

Ma res je kr kruta knjiga. Tako da če so ti takšne biografije všeč, potem jo kr preber. Čeprav se mi zdi na trenutke da je ful podrobno okolica, oblačila, ... in vse opisano preden pride do bistva. Tako se mi na trenutke zdi kot bi bila tale biografija potegnjena od večjih punc/žensk skupaj, ker še kr ne morem verjet da bi lahko ena ženska vse to preživela. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Pa je na trenutke že na robu smrti, pa jo spet nekdo reši, pa izvajajo na njej medicinske poskuse, pa ji spet rata iz taborišča zbežat,... Uh res je grozna tale knjiga.




Stran: [1]