atlasi, enciklopedije, ... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Knjiga, film in glasba



Sporočilo


malecka -> atlasi, enciklopedije, ... (17.10.2007 10:01:04)

a obstaja kje na internetu kakšna stran kje bi se dalo poceni dobiti kakšne enciklopedije, atlase... ker imam kar nekaj za kupit, mala rabi v šoli pa sem gledala včeraj v knjigarni je drago kot [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] faj bi bilo tudi rabljeno sam to je maček v žaklju [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




Strawberrie Cherrie -> RE: pomoč (17.10.2007 10:02:48)

Malecka, pa se ti zdi smotrno vse to kupovat? Ok, nekaj že, recimo tisto, kar ji bo dolgo koristilo, ostalo pa bi si jaz sposodila kar pri šolskem skladu ali v knjižnici, takrat ko potrebuje.

Povej, kaj potrebuješ, pa lahko pogledam, ker jaz imam kar nekaj tehle atlasov in teh zadev doma. Mogoče najdem kaj zate.




malecka -> RE: pomoč (17.10.2007 10:19:42)

ja atlas sveta moramo imeti obvezno. ki pa ga moramo starši kupiti ker to ni prek učbeniškega sklada, pa naj bi imeli neko enciklopedijo zgodovine al nekaj tazga, sploh ne vem kaj še vse in seveda sem rekla da mi je smiselno kupiti atlas vse te druge knjige pa ne ker se mi ne vidijo neka strokovna literatura. a ti imaš atlas sveta kolk je pa star in kolk hočeš zanj...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Strawberrie Cherrie -> RE: pomoč (17.10.2007 10:31:31)

Atlas sveta imam, je mislim da iz leta 1991 - če ti bo koristil povej.

Čeprav zdajle, ko jaz nazaj pomislim, smo Atlas sveta pri geografiji vedno dobili v šoli[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Učilnica je pač imela 30atlasov in to je bilo to. Tudi pri kontrolkah smo jih lahko imeli zraven.
A da zdej jih morate pa že prav kupit, ali kako? Kaj pa preko Svet knjige, si si pogledala, kakšne so cene. Enciklopedija zgodovine? Hm, semšno se sliši - v mislih imam nek atlas novejše zgodovine, pa ne vem, kje sem ga videla.
Verjamem pa da te stiska, ker tele zadevščne niso poceni.




Strawberrie Cherrie -> RE: pomoč (17.10.2007 10:33:57)

http://www.svetknjige.si/article.aspx?articleid=59085

vidim zdaj to  in te res kar na wc pritisne. Sori, samo kako pa tole speljejo družine, ki so recimo socialno ogrožene?
Evo, tukaj sem ti pa našla še na bolhi oglase za atlase:

http://www.bolha.com/index.php?search=atlas&submit.x=74&submit.y=16&ukaz=search&ukaz=search




poliloni -> RE: pomoč (17.10.2007 11:06:55)

IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Čeprav zdajle, ko jaz nazaj pomislim, smo Atlas sveta pri geografiji vedno dobili v šoli[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Učilnica je pač imela 30atlasov in to je bilo to. Tudi pri kontrolkah smo jih lahko imeli zraven.
A da zdej jih morate pa že prav kupit, ali kako?



V šoli smo tudi mi imeli Atlase, a si moral ravno tako imeti tudi svojega, saj ga potrebuješ za učenje. Ti v šoli so bili pa skupni vsem učencem - torej v učilnici za geo. so bili Atlasi, namenjeni dvema učencema hkrati... Pa še ti so bili tam bolj zato, da ni bilo potrebno teh težkih Atlasov vsak dan v šolo nam nosit.

A kaj ko ga potem tudi doma rabiš....Vsi smo ga morali torej kupiti tudi sami.




hrabra miška -> RE: pomoč (17.10.2007 11:57:17)

Atlas sveta je bil pri svetu knjige,če si se včlanil,zastonj.




Stran: [1]