|
*zvezdica* -> RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) (30.5.2008 11:01:32)
|
Živjo po dolgem času! Ojoj Maychika kar groza me je bilo, ko sem brala o dogodku s Tio. Ubožica! Upam, da je vse OK in da se punca dobro počuti. Ti pa tudi, saj vem kako je to stresno..sploh ker se tiče lastnega otroka. Držte se! Alička, super da je Živa lepo sprejela sobico [sm=bravo.gif] in čestitke za novo gnzdece in uspešno selitev. Sedaj pa le uživajte[sm=smiley1.gif] Krista jaz nameravam kupit sling ali pauch...ga bom pa uporabljala predvsem za notri...da bom lahko vsaj kaj naredila, pa še Marcel bo najbrž svoje zahteval. Soseda ima pauch in je ful ful zadovoljna. Uporaba je pa res najbolj enostavna...nič ti ni treba zavezvat al pa kej (ker tega jaz zihr ne bi znala), ampak si ga enostavno daš ćez rame in otroka lepo namestiš notri. Štorklja je baje bolj komplicirana. Pri Marcelu smo pa ogromno uporabljali kengurujčka in je tud vreden vseh pohval....sva prelazla vse živo z njim. Dokler otrok ni dovolj velik za ruzak je res kengurujček idealen. Sploh zate, ko je Nadja ravno v poletnem času "zrela" zanj. Meni za ven ne bo ravno prav prišel, ker bo takrat zima...z bundo in ves "buhtlast" se pa otrok notri ne bo najbrž prav udobno počutil. Glede spanja....tok, tok...zaenkra je pri nsa kooončno vse tako kot mora biti. Ob 12h ga samo položim v posteljo, mu dam lupčka in potem se sam še mal pogovarja sam s sabo in lepo zaspi...tam nekje 3 ure. Zvečer ga pa možek daje spat...med osmo in deveto...in tud ni problemov...pravljica, mal heca, mal stisnt pa poljupčkat...pa pesmice na CD in zaspi brez problema...do šestih, pol sedmih. Pri nas je zdejle kar nekaj dežvat začel[sm=zmeden.gif]. Men je bil pa tale sonček tako všeč.No, saj jutri bo baje spet pripekal. Mi je tko fino ko lahko mali kar nagec okrog leta. Mi v nedeljo že šibamo na morje. Huraaa!!! Gremo kampirat za 14 dni. Marcel se že ful veseli in samo o tem še govori. Mam občutek da mu bo dol čist dogajal...upam, da se midva mal spočijeva[sm=smiley36.gif] Trenutna obsesija pri nas je vožnja s kolesom. Ful uživa pa najbl se mu zdi. Se pa res že odlično pelje. Men je pa tud OK, da vsaj kam pridemo in da lahko jaz mal hitreje hodim...ker tisto polžje vlečenje je bilo že prav ubitačno. Punce v nedeljo se ful ful lepo imejte. Men je res žal, da se ne bomo vidli...upam, da se kmal spet kaj zmenmo. No, saj se do nedelje še kaj javim. lep dan
|
|
|
|