Predlog (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> O portalu



Sporočilo


Pinkyca -> Predlog (19.10.2007 11:49:21)

Pozdravljeni,
spremljala sem debato na forumu dojenček/dojenje in kocine so mi šle pokonci ob misli, kako so nekateri odgovori nestrpni, ošabni, cinični in kdaj celo sovražno nastrojeni in to celo na strani dojenčki, kjer od mamic, ki imajo doma take male kepice pozitivne energije, to res ni sprejemljivo. Taki odgovori so skrajno neprimerni do negotovih mamic, ki se jim obračajo z vprašanji. Zato sem malo premišljevala in predlagam, da uvedete glasovanje za najbolj prijazne in pozitivno dvigajoče odgovore posameznih uporabnic. Glasoval bi lahko npr. 1x na mesec in posebna oznaka, bi se pojavljala na profilu take uporabnice - za prijazno ali pa najbolj neprijazno in cinično uporabnico. Tako bi že ob profilu uporabnice takoj ugotovil, da gre za nekredibilen odgovor ali pa odgovor dobronamerne uporabnice RR.
V premislek k bolj prijaznem okolju na RR!
lp[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




cukerček -> RE: Predlog (19.10.2007 11:58:28)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (19.10.2007 12:22:01)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Pinkyca -> RE: Predlog (19.10.2007 21:17:59)

Nisem imela v mislih nobene komisije ampak sledeče:
vsak ki odpre temo naj ima možnost glasovati za najbolj tolažilen odgovor ali pa za najbolj neprimernega oz. žaljivega. Seznam je potem javen in vsaka ima možnost preveriti zakaj si je nekdo zaslužil grajo ali pohvalo. Dobrodošli bodo potem odgovori uporabnic ki imajo čimveč takih srčkov[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley27.gif[/image] in ne bodo se sekirale če jim neka uporabnica grdo odgovarja če bo na seznamu z največ hudičkov[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].  Mislim da se bo kmalu izkazalo da so nekatere uporabice dobronamerne in nekatere res presenetljivo kar tekmujejo v cinizmu.

Vaša opomba da pač to je forum me ne prepriča, vi ste lahko boljši in drugačni od drugih (kar ste že ampak nekatere uporabnice res prestopajo meje tolerance in to v temah ki so občutljve narave saj se dotikajo novopečenih mamic ki se na vas obračajo v obupu in težavah).




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (19.10.2007 22:34:11)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Jerneja_ -> RE: Predlog (20.10.2007 20:53:59)

Vsak, ki sprašuje ali odgovarja na forumu mora imeti vedno pred seboj dejstvo, da so besede le napisane, beremo pa jih glede na čustveno, fizično stanje v katerem se nahajamo (odklonilno ali pa nam všečno). Torej je lahko kakšna tema za nekoga zelo sporna, drugi pa se bodo z njo povsem strinjali. Tudi v tem primeru je tako in že veliko je bilo podobnih in še se bodo našli...

Vaš predlog bomo proučili, seveda pa moramo zadevo tudi tehnično podpreti in ugotoviti, če sploh obstajajo možnost za izvedbo "glasovanja".

LP

Jerneja RR




Primoza -> RE: Predlog (21.10.2007 7:42:31)

V bistvu bi bilo smiselno uvesti rubriko oceni sporočilo, kjer bi lahko vsak od uporabnikov sporočilo ocenil z oceno od 1-5, zabeležena pa bi bila tudi povprečna ocena sporočila. Ta rubrika bi lahko služila tudi kot dodatna pomoč presoji moderatorja da določeno sporočilo pobriše, ko bi se mu npr. nabralo petdeset "cvekov".




Pinkyca -> RE: Predlog (21.10.2007 10:22:02)

Nalin RR saj razumem tvoje stališče ampak razumi tudi ti moje, da se nasprotno stališče lahko napiše tudi brez ostrine ali čelo žaljivega podtona - drži? Vem da je težko spremljati vsako temo in odgovore zato pa bi lahko uvedli glasovanje. Kako bi to tehnično izvedli pa je stvar pogovora z vašo tehnično službo, ki vam je postavila stran - to so navadno iznajdljivi fantje, ki lahko pomagajo pri izvedbi takega glasovanja. Namen je da bi tiste uporabnice z najostrejšimi tipkovnicami izstopale. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Lep vikend!




Stran: [1]