| 
				  ery ->  Dober kruh iz kruhomata-kako???  (25.10.2007 8:45:52)
			   | 
			 
	        
			   
		          
				   Ojla,      Situacija je taka. Moj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] je na vsak način hotel kruhomat in ga je šel kupit  z eno metlico, firma nekaj na C...   Vem, sem brala že nekaj o tej temi, samo bi res rada izvedela direktno, kaj je potrebno narediti, da je specialne kruh? No da vam povem kako moj dela (ker jaz se v to ne vtikam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]).      Noter strese moko (zaenkart od mercatorja, tip 500), ena žlička soli, ena žlička sladkorja, voda, kvas.. in nastavi na 3 ure 40 minut, ne vem kaj že srednje zapečen al kaj že...    Pa ni tako okusen... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]       A je drugače to noramalno, da ko vzhaja, naraste čisto do vrha, ko je pečen, ga je pa pol-pade dol?       prosim za recepte...      hvala vam... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]    
				  
	           | 
	         
	         
	           
			  	   | 
	         
		   
		 | 
	   
	 	  
	 |