vsi ki jeste čokolino, frutolino,... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Moyca_ -> vsi ki jeste čokolino, frutolino,... (13.12.2004 12:12:58)

meni še manjka par linotov za brisačko. Je treba zbrati za 6kg linotov- kar je pri 200 gramskih škatlah zelo zamudno (to je 30 linotov). Sevada so lahko tudi iz kilogramskih škatel-toliko boljše. Imamo jih že čez polovico, vendar sem ravnokar zvedela da se za brisačko zbira samo do konca decembra. Pa sem ravno včeraj poslala za kolendar linote:grrr::grrr::grrr:- bi jih raje imela za brisačko!!!

hvala vam in lep dan (zunaj pa je tako turobno:(()

sonjakk -> vsi ki jeste čokolino, frutolino,... (13.12.2004 12:34:36)

Za brisačko je potrebno 24 linotov iz škatel, kar naj bi bilo enakovredno 6 kg. Glede na to da je 8 linotov iz škatel enakovredno 2 kg (čeprav po g ni čisto enekovredno...), kar je potrebno za koledar.
Vsaj mi smo dobili ravno v soboto brisačko, poslali smo jim 24 linotov iz škatel rižolina.

Tole so meni poslali:

Za Lino koledar je potrebno poslati 8 izrezanih Lino medvedkov iz škatlic otroške hrane Podravka ali pa iz katerekoli druge embalaže otroške hrane Podravka v vrednosti dveh kilogramov. Izrezke nam skupaj s svojimi popolnimi podatki pošljete do vključno 15.12. 2004 na naslov:

Za Lino brisačko nam morate do konca leta 2004 poslati izrezane Lino medvedke iz embalaže otroške hrane Podravka v vrednosti 6 kg. Naslov je napisan spodaj in je enak kot za Lino koledar.

Lino

p.p. 462

1001 Ljubljana

ali

Podravka d.o.o.

Tivolska 50

1000 Ljubljana

Mimi* -> vsi ki jeste čokolino, frutolino,... (13.12.2004 22:29:25)

Ej,nič ne boš zamudila,če boš brez brisačke.
Jaz sem ravno danes dobila dve po pošti in sta ze en dr.k:(
Material je najslabši,kar bi se dalo dobit...no ja,mogoče kot kakšna igračka za naše :duda:

Stran: [1]