Martina27 -> KU KU FEBRUARČICE!!! (13.12.2004 13:42:01)
|
POZDRAVLJENE Kako smo kaj srečke nosečke?Tud naš čas se z nenormalno hitrostjo približuje,no vsaj meni se tako zdi,ker se tako zelo bojim rodit,po drugi strani,pa že komaj čakam,da spoznam tega mojga sončka ki tako veselo miga v mojem trebuščku. No,pa da vam napišem kako se kaj počutim.V glavnem sam jamram,ker me vse boli(križ,zgaga,po mojem kar celo telo)tako da moj pravi,da ko bom en sam dan tiho,da me nič ne boli me bo peljal k zdravniku,ker nekaj očitno ne bo ok.Mal se šali.Trebušček je že kar ogromen,sicer je moj sinček za nekje 14 dni večji,tako da so posledice kar očitno vidne.Oni naj sam rastejo,me bomo že potrpele. Ponoči več ne morem spat,jaz ne vem kaj šele bo do februarja. V materinsko šolo grem januarja,moj pa gre danes v Ljubljani ko imajo sam za fante dvourno predavanje,da dobi potrdilo,da bo lako zraven pri porodu. Za mojega sončka smo že vse nakupli,bodoča mamica pa je že vse pridno oprala in speglala ter pospravla v previjalno mizico.Prav fajn mi je gledat te male cunjice in si zamišljat kakšen bo zgledal v njih. JOJ komaj čakam,da ga vidim,polupčkam in pocartam,kar na jok mi gre ob tej misli. No,tako,zdaj pa mi še ve mal napište kako in kaj se počutite,če ste že kaj nabavle itd.... Lep dan vam želita Martina in moj mali:duda:ŽAN-TAI
|
|
|
|