Lorencia -> RE: zdravila (2.11.2007 10:15:25)
|
Lep pozdrav, na forumu sem čisto nova, tako da upam da bom prejela odgovor [sm=smiley1.gif] Zanima me namreč - ali ima morda kdo na forumu izkušnje ali znanje, kako tablete Controloc 40mg ( za želodec ), vplivajo na nosečnost (možnost "sveže" nosečnosti ). Torej gre za zdravila za želodec, piše da nimajo nekih izkušenj z nosečnicami in uživanjem tega zdravila, vendar da jih ne predpisujejo nosečnicam, razen po posvetu z zdravnikom. Dobila sem jih prejšnji teden, zaradi 12 urnega bolečega bruhanja in na koncu že bruhanja krvi. Ko so me pripeljali v bolnico so mi dali še dva zdravila ( injekcija - Controloc in Torecan ) za ustavitev bruhanja in sedaj , ko sem opazila da mi menstruacija zamuja in bi dejansko bila zelo vesela, če bi zanosila...sem dojela, da sem prav zdaj bila "nafilana" z temi zdravila, ko se drugače izogibam na veliko zdravil in sem načeloma super zdravja. Skratka zanima me, ali sodelujete kdo od zdravnikov na tem forumu, ki bi lahko odgovoril na vprašanje iz strokovnega pogleda oz bilo kdo, ki je že slišal za kakšen podoben primer ali je imel izkušnjo. Najlepša hvala!
|
|
|
|