*Naja -> RE: Februarčice-2.del (11.12.2007 9:47:35)
|
No, zdej sem mojega spravla od doma in lahk poročam dalje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Itata...Ela....- ja, sama sem se slikala. Vglavnem....jst sem si kr postavla sceno s temnimi rjuhami....pa vseluči sem imela prižgane, kolikor jih premoremo, ker je fajn, da je dobra osvetlitev. Potem sem si pa na fotiču nastavila samosprožilec....10 sekund časa imaš potem, da se naštimaš....in to je to. Pa na tisto mesto, kamor sem usmerila fotoaparat sem si postavila vedno en majhen stolček, ki sem ga potem umaknila, da sem vedela, kam se morem postavit, da bom v objektivu. Za obdelavo slikic imaš pa potem vse v tem programu, ki si ga dol naložiš...torej v tem programu, ki je za izdelavo albuma. Vse lahko potem sam določiš...št. strani...lahko jih je manj kot 26....barva ozadja...barva slik, osvetlitev, ostrina.....vglavnem velik se da....slikce lahk izrežeš...povečaš....Sj jst tudi nisem ful slikc potem imela za uporabit, ker jih je mal dobr izpadlo, sam sem tist porabila, kar je bilo...in sem tu in tam iz ene slikce jih naredila po 3-4 različne, ker sem recimo se osredotočila samo na en detajl....Evo, to je pa blo zdej obširno poročilo. Je pa res, da je lep spomin.
|
|
|
|