negotovost (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi



Sporočilo


Anonimen -> negotovost (8.11.2007 16:10:59)

od tega je že pol leta.sva z partnerjem imela problem,ko sem jaz ugotovila ,da si je dopisoval z eno punco.On je takrat zanikal,da je sploh kaj bilo,je trdil,da se niti dobila nista nikoli,da je pač kao ona nekaj hotela.....Sva ostala skupaj,imava otroka,amoak mene vsakih tolkiko časa zagrabi negotovost.Kako mu sploh še zaupat,lahko je rečt,samo v praksi pa neizvedljivo.Takrat mi ni povedal,katera je to bila.Sedaj eno sumim,ampak[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ne upam ga direkt vprašat,sploh pa nevem,če je smiselno.Rada bi normalno zaživela naprej,vendar ne gre.Pa tud pusti ga kar tako ne morem,ker ga ljubim.Hvala da ste me brale.Lp




bučkabb -> RE: negotovost (8.11.2007 16:18:43)

to da si je z eno dopisoval še ne pomeni nič, dokler nimaš kakih resnejših znakov se ne splača drežat v njih ker te majo pol za tečko in si sam seb narediš škodo.
zdaj je tud odvisn na kak način si je dopisoval, če je to počel preko im+nterneta na teh flirt straneh res včasih ni omembe vredn, ko se sam dopisujemo in pol nič ni s tega.

se je pa fajn temeljito pogovorit o tem.




Taula -> RE: negotovost (8.11.2007 16:21:37)

Odvisno kaj sta si pisala, oz. o čem sta govorila. Ampak tega ne boš nikoli izvedela, ker ti on ne bo povedal.
Če hočeš ostati z njim (kar si rekla) boš moraš pozabiti na to kar te razjeda, ker bo na koncu uničilo vajino zvezo.




Mešamdrek -> RE: negotovost (8.11.2007 16:22:28)

Bistvo vsake partnerske zveze najsi bo to ljubezenska,poslovna,prijateljska..je zaupanje.Če zaupanja ni...ga pač ni in stvari ne funkcionirajo tako kot bi sicer.

Če mu boš kdaj odpustila je tvoja stvar, ampak nekaj si zapomni: dokler ne boš razčistila sama s sabo mu ne boš mogla odpustiti in v tebi bo vedno seme dvoma.Že takrat bi ga morala vse izprašat,ampak res vse,zakaj si je dopisoval,s katero,koliko časa,kako je do tega sploh prišlo.... Ko boš vse to vedela(če bo povedal po pravici seveda) si boš lahko ustvarila neko sliko in na podlagi tega se boš odločila kako in kaj.

Svetujem ti,da se otreseš vseh dvomov,ker drugače boš ne boš mirna.
Veliko sreče.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]




cindy -> RE: negotovost (8.11.2007 16:38:28)

Tudi jaz sem imela podobne probleme , soocila sem tisto koko vendar ni hotela nic konkretnega povedat on pa je zanikal da bi sploh kaj imela. Skupaj sva vendar dvom vedno ostane , upam da mu je jasno ce kdaj dobim trdne dokaze spakiram in grem. Ti se le sooci z njim mogoce se bos takrat resila dvomov jaz se jih se zdaj nisem. Upam le da imas boljse prijatelje kot jaz meni je le ena povedala kaj se govori okoli oziroma kak tista kura govori okoli. Veliko srece vedi da si zasluzimo vec kot nekega prevaranta. Kljub temu da si je le dopisoval ce tebi to ni vsec bi moral spostovati to in zatreti v kali , moj ni imel me je za obsedeno ljubosumno babo, potem pa je videl kaksno stalo sva imela ko ne verjame v zensko intuicijo . Nismo ne slepe in ne gluhe vec vidimo kot mislijo.




total -> RE: negotovost (8.11.2007 16:39:53)

Jaz bi na tvojem mestu to razčistla,pol si lahko spet čez pol leta skakšno dopisuje in ti boš spet popustila,jaz vem da ne bi in bi šla do konca,če ni mel nič z njo ti bo tut povedel kako je bilo in sploh kdo je ta oseba.Vsaj mirna boš..




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (8.11.2007 16:51:05)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Anonimen -> RE: negotovost (8.11.2007 17:55:08)

hvala vsem.On je pač vedno bil tak človek,ne preveč čustven,nikoli ni pogledal za drugo,skratka nič.Nikoli ni pisal sms-jev,pol pa naenkrat.Saj mi je povedal,da ni bilo nič,da bi ona želelaampak se je on zavedal da ima družino,da je zbrisal vse stike z njo...Hudič je ko noče povedat,katera je,tako da mi je skoraj vsaka sumljiva(verjame,bolano)So dnevi,ko skušam pozabit,skušam sama sebe prepričat da je itak preveč dober do mene,me preveč ljubi,da bi storil kako bedarijo.Pa tud pokaže,kako je rad doma...Ne vem,težko je upam da mi uspe.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




Anonimen -> RE: negotovost (8.11.2007 17:58:53)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Sedaj eno sumim,ampak[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ne upam ga direkt vprašat,sploh pa nevem,če je smiselno.


Kar vprašaj ga, boš vsaj vedela, pri čem si, vsaj po njegovi reakciji.

Ne zagotavljam pa, da bo izid tako kot ga želiš....




Stran: [1]