Anonimen -> RE: Ima še katera podobno situacijo? (24.11.2007 19:58:19)
|
No ne vem če se glih razumemo. Meni osebno je nekaj najbolj nagnusnega kar ženska lahko naredi da zanosi, čeprav ve da si njen partner še ne želi otroka. Da ga okol prnse nekak v glavnem. Take ženske se mi smilijo. Ker moraš bit pa resnično hudičevo ubogi po pameti da nekomu podtakneš otroka, potem si pa še ves happy k si našel tacga dedca ki ne uide v taki situaciji ampak ostane. Ostane zaradi otroka. Smilijo se mi take ženske, res....patetično da se ti zdi super da je dedc ostal zaradi otroka in ne zato ker si želi s tabo živeti življenje. Take ženske nimajo niti trohice spoštovanja do sebe, še manj pa do partnerja. In men se smiljo. Ker so uboge....v glavi. Otrok je ena največjih odgovornosti v življenju. Odgovornost očeta in mame. Zato naj bi bil tudi spočet v želji očeta in matere in ne pod prisilo enega od njiju. In ja...nekateri moški se potem v nosečnosti začnejo veseliti otroka, samo to ni to. No vsaj zame ne. Jaz se nikoli nebi odločila za otroka z človekom za katerega bi vedela da si jih še ne želi. Nikoli. Pa obožujem otroke. Samo sem pa raje brez k pa da z tako podlostjo pridem do njih. Bi se sama sebi gnusla. In ko bi si ženske nehale lagat in nakladat kako so moški tako drugačni kot me, in ne čutijo želje, in si ne želijo ljubeče družine, in niso tako čustveni....to je čisto sranje....nič dost niso drugačni kot me, tudi oni si želijo družine, tako kot ženske, nekateri prej, nekateri kasneje, nekateri nikoli, tako kot ženske. Večina jih res bolj racionalno razmišlja z glavo in ne samo želje, želje, želje...kar pa ni ravno slabo. In v vezi naj bi se človek prilagajal, ne vem zakaj so nekateri mnenja da se je treba prilagodit samo njihovim željam...oba se moreta prilagajat....če pa kateri od njiju ni pripravljen na kakšen kompromis, je pa bolje da gre, ker očitno nista za skupaj.
|
|
|
|