Terme-toplice v širši okolici Celja? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice



Sporočilo


Ženkica -> Terme-toplice v širši okolici Celja? (13.11.2007 13:04:23)

V soboto gremo s familijo v Šmartno ob Paki na en obisk, potem pa bi se radi odšli še nekam namočit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Mogoče kdo pozna kakšne dobre terme ali toplice. Hvala.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Dejča -> RE: Terme-toplice v širši okolici Celja? (13.11.2007 13:13:41)

Najbližje Šmartnemu je Terme Topolšica, malo dlje je Dobrna, pa Laško. Na Dobrni in v Laškem so še super savne, ki so sicer tudi v Topolšici, a malo manj jih je. Na Dobrni imate še svetovno Hišo na travniku, kjer imajo veliko najrazličnejših masaž ipd. razvajanj. Uživajte, sem vam kar malo favš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].




Ženkica -> RE: Terme-toplice v širši okolici Celja? (13.11.2007 15:34:28)

IZVIRNO SPOROČILO: Dejča

Najbližje Šmartnemu je Terme Topolšica, malo dlje je Dobrna, pa Laško. Na Dobrni in v Laškem so še super savne, ki so sicer tudi v Topolšici, a malo manj jih je. Na Dobrni imate še svetovno Hišo na travniku, kjer imajo veliko najrazličnejših masaž ipd. razvajanj. Uživajte, sem vam kar malo favš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] .

Terme Topolšica - to bo to [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Hvala za info. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Stran: [1]