žanai -> RE: koliko časa popadkov pred porodom? (16.11.2007 10:14:15)
|
Jaz pa sem en dan zjutraj (začelo se je ob 4h) imela pogosteje otrdevanje trebuha... začelo se je približno 1 krat na uro... pa se je stopnjevalo, zvečer okrog polnoči je bilo že na 5 min, pa takrat sem že vedela, da so to popadki, ker je bilo pogosteje in bolj boleče kot otrdevanje trebuha na začetku. Pa sem šla v porodnišnico, kjer sem morala po britju in klistirju "počivati" do jutra (le kako, s popadki na 5-7 min [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]), ob 9h zjutraj pa so me pregledali, predrli mehur in z umetnimi popadki sem rodila ob 13h. Sem bila čisto crknjena, ker od prejšnjega dne zjutraj nisem čisto nič spala. Pa lačna sem bila kot volk, ker od prejšnjega večera nisem nič smela jesti, v porodnišnici pa sem lahko pila le po požirkih... za vsak slučaj, če bi morala na operacijo. Na srečo so mi dali infuzijo tekočine in nekaj vitaminov, da sem malo prišla k sebi, predno se je porod začel. Je pa moja sestrična kot prvorodka rodila 3 ure po prvem popadku... tako da nikoli ne veš, kaj te čaka. Srečno!
|
|
|
|