beli -> RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? (22.11.2007 12:09:48)
|
Težko je nekoga soditi, ko pa smo si ljudje in naša narava tako različni. Poznam moškega-30 let starega, ki je sicer dober mož, ampak vem,da bi se dal dol z mano (če bi jaz bila za), se zelo privlačima in veliko sva se pogovarjala. Povedal mi je,da vsak dan seksa z ženo, da se nikoli ne konča samo pri poljubljanju,ker se imata zelo rada. Veliko pazi sinčka in veliko mu pomeni druživa. Veliko se posveča ženi, pošlje jo za kakšen dan k mami, da on počisti stanovanje. Zlika si sproti sam, kuha tudi skoraj vsak dan on, čeprav ona ni v službi, tudi zaradi otročka se je ponoči on vstajal, pa je bila ona na porodniški. Skratka vse štima doma, ampak bi vseeno spal z mano, ker ga privlačim in se mu zdim nekaj posebnega in ve,da bi bilo krasno.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Pa sem ga vprašala naj mi razloži zakaj bi ženo prevaral in je rekel,da mi ne zna razložit. Da biti-seksati samo z enim je tako umetno,da se moramo krotiti. Skratka, doma pri njemu sta si mama in oče dovolila,da imata še kdaj koga drugega za popestritev,pa sta se imela ful rada in rekel je tudi,da ne bi popizdil in se razburjal,če se žena dala dol s kom drugim, to se mu ne zdi nič takega (ampak žena njemu ne odobrava). Tak da pač ima vsak svoje mnenje, svojo naravo, vzgojo, gene in je nekoga težko razumet. Jaz pravim naj bo doma in z ženo tako kot je treba, če pa se kdaj zgodi,pa bolje,da nikoli ne izvem. Se ne obremenjujem s tem in kar ne veš, ne boli. Škoda si je belit glavo. Je pa res,da te še verjetno v življenju privlači kdo drug razen moža-vsaj veš,da hormončki še delajo.
|
|
|
|