Anonimen -> še moja zgodba (21.11.2007 15:49:20)
|
Saj sploh ne vem kje naj začnem. Zapletla sem se s poročenim moškim.Se žal vanj zelo zelo zaljubila, ga imam še vedno rada. In zdaj k vsej zgodbi. Letos februarja sem mu povedala, da jaz se ne grem več, da odhajam in sva tako prekinila.Seveda me je on neprestano klical in govoril, da ve da je spoznal da mi želi biti samo prijatelj in tako naprej. V tem času sem spoznala tudi eno čudovito osebo, s katero sva se ujela in tako naprej. A sem to prijateljstvo razdrla, ker me je tako prepričal ljubimec.Mene on ni pustil primeru. Govoril mi je, da je spoznal, da brez mene živeti ne more, da bo šel od doma, da se bo ločil in tako naprej. In ja res je avgusta podal tožbo za ločitev, se odselil od doma, in seveda jaz trapa sem verjela vse to, da me iskreno ljubi, da se želi z mano poročit in tako naprej. Ja v nedeljo pa je prišel do spoznanja, da ženo ljubi, jo pogreša, o njej sanja. Vse ji je povedal tudi za naju in ona mu je pripravljena vse odpustit samo, da se vrne nazaj. Seveda sva končala najin odnos oz.razmerje. Mene pa vse tako boli sedaj, kako naj grem naprej, kako naj vse pozabim ne vem. Solze mi tečejo po obrazu skoz in skoz, komaj se še držim na nogah. Vem, da je boljše tako kot pa da živim s takim človekom. Upam, da se bo oglasil kdo, ki je imel podobno izkušnjo in mi bo znal svetovati. Kako naprej. hvala in lep dan vam želim vsem
|
|
|
|