Vnet lulček (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih



Sporočilo


jazz -> Vnet lulček (22.11.2007 20:34:11)

Mojemu Maticu, se je poleg nekih izpuščajev, ki naj bi bili posledica virusa, vnel še lulček. Ful ma rdečega in kožice sploh ne dobim več čez. Ne vem, al je to zaradi kakšnih bakterij v urinu, zaradi virusa al kaj naj sedaj. A vaši pimpiji so bili skoz zdravi? Naj grem še zaradi tega k dr.? Naj mu s čim mažem...nimam pojma, ker ga peče ful. Pa še tak po malem hodi lulat...par kapelj, ampak pravi da ga nič ne boli!!! Kaj zdaj...škoda da sama nimam pinča, da bi bolj vedela kako stvari streč!




daka -> RE: Vnet lulček (22.11.2007 21:11:34)

Moj Filip ima občasno tudi težave z lulčkom,ima mozoljčke katere namažen s canasten kremo.Takoj se vidi izboljšanje.Mogoče pa ga malo peč,če po malem lula.Čimprej rešita to nadlogo.




filipina -> RE: Vnet lulček (22.11.2007 22:06:25)

Daka, zelo lepo ime si izbrala za sina-kot jaz!
Pri mojem Filipu pa sem jaz imela podobne probleme in sem ga peljala k zdravniku, kjer sva dobila neko kremo in sem mu lulčija zavijala v kamilične filtre od ČAJA! Čez nekaj dni, pa je to izginilo! Potem  pa je ful jokal preden je moral lulat, ko pa se je polulal, pa je bilo ok, do naslednjega lulanja. Pa zopet k dr, pa mi je rekel da ima uroinfekt in mi da primotren sirup. Tako da bi bilo najbolje da obiščeta dr.




katka11 -> RE: Vnet lulček (23.11.2007 8:11:58)

jutro!
ma ja tile lulcki...
a jim vi vlecete dol kozco? nasmu ne gre cist dol in skoz jamra da ga boli ce mu jo poskusam in mi ne pusti.
ko sem, se v posvetovalnicah, sprasevala zdravnika, a moram to sploh pocet pa mu povedala kako in kaj zgleda, mi je reku naj kr pustim pri miru, da ce normalno lula, ce je curek normalen, da je u redu in da se mi ni treba ukvarjat s tem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
sicer je zdej ze itak prepozno, ce sem zamudila, star je skori 3 leta.




Stran: [1]