Abra -> RE: IVF / ICSI - december / januar (14.12.2007 11:42:36)
|
Drage moje, kar ne morem verjet, da so vse te čestitke meni namenjene. Gledam tisti plus, pa mi ni nč jasno [sm=smiley36.gif] Sem šla še na krvni test za vsak slučaj, bom popoldne vidla še eno potrdilo [sm=smiley36.gif] Se mi zdi, da mi je eno tako breme padlo, vsa tečnoba je trenutku izpuhtela. Po malem mi že par dni smrdi normalna hrana, pa sem mislila, da si vse to samo domišljam. Drugih znakov pa ni. Joški še zmeri nič ne bolijo [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] to je za trepetalke, čeprav dobro vem, kako živčki delajo [sm=smiley1.gif] Bodoči očka se kar smeji, tudi on še ni čisto dojel ... Amelia, če se spomniš mojih postov, kako sem čisto brez znakov [sm=smiley1.gif] čisto nobenega ne rabiš!! Zdaj pa jaz zate tko navijam, da se bo v petek ziher tudi tebi plus pokazal. Pija zamrznjenčki so hudi borci, veš da te bojo počakali. Na silvestrovo bo 12. dan in bo testek že čist prav pokazal [sm=smiley1.gif] mami26, prav hudo mi je, ko se jaz tko veselim, ti pa tko žalostna. Tudi tebe čaka plusek, če je mene našel ... konina, dva smo vstavili, ja. 8. dan sem malenkost krvavela in je čisto možno, da se je en poslovil, ni pa rečeno. Si pa čisto predstavljam tvoje razpoloženje, bo po dopustu precej bolje. Potem bo pa že novo leto in nov boj [sm=smiley1.gif] _rebeca_ zdaj si potrjena prava šlogarca [sm=smiley1.gif] Zdaj pa samo še navijam za naše trepetalke!! Do spomladi bomo fejst skakale, potem pa lahko počasi temo zapremo. Takrat bomo že vse s trebuhi okrog težile. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|