Kako prepičati taščo... (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi



Sporočilo


Anonimen -> Kako prepičati taščo... (4.12.2007 17:32:24)

... da si njegov mož (moj tast) ne zasluži marsičesa?

Tast na veliko pije,...je v penziji in hodi s kolegi od gorce do gore. Ampak odkar sem pri hiši je postal zelo nesramen in aroganten, pervezen.

Noče jesti kar skuha tašča, čeprav je kuharica po profesiji in po duši (BTW mi vsi noro obožujemo njeno kuho, saj perfektno kuha), vsak dan bi jedu 3x juho, noče kruha iz skrinje, kr neki gobezda in sploh se z njim ne da več pogovarjat. Tašča se je že večkrat ker jo zmerja zjokala, jaz pa komaj čakam trenutek da mu vse vržem pod nos, saj smo zaradi njega imeli pri hiši že večkrat pravi kaos, moj pa se je tud na začetku najine veze preselil k meni, saj je tast delal na temu da naju spravi narazen.

Ratal je[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] in pol. Čisto nič ne pomaga tašči[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] pa sam jamra kok ga vse boli "***** od pitja alkohola*** sej ga bo še pobralo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

V glavnem jaz sem tašči rekla da naj mu preprosto neha kuhat in naj se znajde sam (še nikol si ni vzel sam kej za jest[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]) streže mu spred in odzad[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] (jaz ga s špičakom u rit nabijem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image])

No v glavnem če pride tašča k nama gor se lepo sprosti in meni vse pove, saj vem da ji je težko, ker je takrat delal same prepire in zdrahe med nama z možem, ampak kr vidim kako težkoji je iti nazaj dol. Tud otroci ga ne marajo preveč ker se kr naprej dere nad njima.

Če kdaj pride po njo k nama samo stoji pred vrati in trka-nikoli ne vstopi-kljub temu da se normalno pogovarjamo, pol se pa dere češ kaj da ne sliši noben da trka že ne vem kak dolgo-jaz mu pa vedno zabijem da imajo vrata kljuko in da se dajo odpret-drgač mamo pa tud tolkalo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] in da si je sam kriv kak dolgo čaka.

Kaj bi ve na mojem mestu svetovale svoji tašči?

Komaj čakam prvo priložnost da mu vse vržem pod nos.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]




Mlada mamica -> RE: Kako prepičati taščo... (4.12.2007 17:37:07)

Mislim,da človek sam mora prit do tega spoznanja....dokler sama ne bo spoznala kaj si zasluži in kaj ne po moje ne bo nič pomagalo!
Stoj ji ob strani in ji stvari povej relativne(kot so)!Kaj pa sin?Nič ne pove svojemu očetu glede takega početja?




Anonimen -> RE: Kako prepičati taščo... (4.12.2007 17:37:23)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Komaj čakam prvo priložnost da mu vse vržem pod nos.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]



Prva usodna napaka ki jo boš naredila v hiši tasta in tašče.
Tako kot si ti ne želiš, da se tašča in tast vtikata v tvoj zakon, se tudi ti ne vtikaj.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




caillou -> RE: Kako prepičati taščo... (4.12.2007 17:38:20)

Kaj bi ve na mojem mestu svetovale svoji tašči?


Jest se v njune zadeve definitivno ne bi vtikala. Če tašča ne premore kančka samozavesti, pa tud klinc.




Anonimen -> RE: Kako prepičati taščo... (4.12.2007 18:01:09)

Tudi moj odgovor je; NE VTIKAJ SE. Marsikdaj človek želi dobro, nazadnje je pa sam najbolj usran. Ti si prišlek, zato še toliko bolj. Nikdar ne veš, kako se bo še plošča obrnila.  S taščo spij kavico, jo poslušaj ....in to je vse. Naj sama pride do tega, naj sama prosi za pomoč. Kaj pa tvoj  mož?Lp




Anonimen -> RE: Kako prepičati taščo... (4.12.2007 18:27:26)

Imala sem podoben primer. Tašča se je vedno zatekla k meni in potožila. Na tasta sem bila že tolk jezna, da sem se ga izognila kolikor sem se lahko.
Svetovala bi ti tkole:
Ti sama lahko tašči pomagaš le na ta način, da ji prisluhneš, kaj več ne moreš storiti.
Kaj več lahko stori tvoj mož. Le on je ta, kateri lahko kaj stori v tej situaciji in samo njegove besede bodo uslišane pri tastu, tvoje ne.
Tašča bo itak navsezadnje potegnila za svojega moža in ti, če se boš kaj tle zram vmešavala boš navsezadnje najslabša v tej hiši.
Edino kar lahko storiš je da prepričaš svojega moža da kaj stori.




cindy -> RE: Kako prepičati taščo... (4.12.2007 18:34:52)

Ves to je stara sola, babe mislijo da morajo biti z takim cepcem do smrti. Moja mat prezivlja mojega gnilega fotra streze mu kot njegova dekla on pa sedi na riti za racunalnikom in se coha po j..... Zgleda da raje trpijo ker mislijo da zdaj v zrelih letih ne morejo dobiti drugega deca. Ti se brigaj zase ida ne bos ta grda izpadla.




Anonimen -> RE: Kako prepičati taščo... (4.12.2007 18:37:26)

To je stvar tasta in tašče.Tudi sin se nima pravice vmešavati, kakor tudi vidva ne želita, da se drugi vmešavajo v vaju. Tašča je dovolj stara, in če ji takšen način življenja ne bi odgovarjal bi nekaj ukrenila.




natasaom -> RE: Kako prepičati taščo... (4.12.2007 18:47:23)

jest pa mislim,da sin ima pravico fotra mal u roke vzet,če žali njegovo mamo..moj se ni umiru dokler ga ni brat nazaj na gobec ruknu.po tem dogodku mamo vsaj udaru ni več pa mal lepš se je tud obnašal do nje,,pa od mojga bivšega fotr je tud nenormalno pil.pa so se otroc skup uzel in mu dal ultimat.zdej sta pa kot zaljubljenca v pokoju[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].
tko,da tvoj mora po miz užgat-ti pa res nimaš pravice se umešavat




Anonimen -> RE: Kako prepičati taščo... (4.12.2007 18:50:55)

Zato nataša, ker oče nima spoštovanja niti do sina, zato mislim, da ne bi zaleglo. Ker, če bi spoštoval svojega otroka, ne bi tako počel z njegovo materjo.Tukaj glavno vlogo igra alkohol, in dokler ta problem ne bo rešen jim ni pomoči.




natasaom -> RE: Kako prepičati taščo... (4.12.2007 18:57:32)

ja,to imaš prav,ampak,če mu tud sin nič ne reče,si misli,da mu da prav! ne mislim,da se mora vmešat v zakon,lahko mu pa pove par krepkih,ker njegovo mamo žali




Moyca_ -> RE: Kako prepičati taščo... (4.12.2007 19:32:54)

pusti jo pri miru
Mislim da ni potrebno nič dokazovat




Anonimen -> RE: Kako prepičati taščo... (4.12.2007 20:56:07)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
pa sam jamra kok ga vse boli "***** od pitja alkohola*** sej ga bo še pobralo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]


Upam.




Anonimen -> RE: Kako prepičati taščo... (4.12.2007 21:47:46)

Mislim, da se res nimaš kaj za vtikovat... Njuna stvar, ženska si je sama kriva, ker to dopušča.. 




m76 -> RE: Kako prepičati taščo... (4.12.2007 22:32:34)

Tast na veliko pije,...je v penziji in hodi s kolegi od gorce do gore. Ampak odkar sem pri hiši je postal zelo nesramen in aroganten, pervezen.
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Tukaj nekaj ne razumem. Ali je bil skozi tak do nje, ali odkar si ti pri hiši? 

Mislim, da bi bilo bolje, če se ne bi direktno vmešvala v njune zadeve, ampak tašči nudila oporo takrat, ko jo bo sama iskala pri tebi.Za tasta pa naj kaj stori tvoj mož, saj je njegov sin.




sneška_ -> RE: Kako prepičati taščo... (5.12.2007 7:59:00)

 Prisluhni tašči  in bodi tiho.Sin se rabi pogovoriti z očetom .




Stran: [1]